Tenniskungen skriver ytterligare historia

Turnering: Australian Open
Marknad: Vinnare
Utfall: Roger Federer
Odds: 7.6
Spelstopp: 04:00 – Måndag 19/1
Spelbolag: Betfair

Federer 1000 vinster

Äntligen har den största av dem alla gått med i 1,000 klubben och det var verkligen passande att det skulle vara just i en final med ytterligare en turneringsseger som det skedde. Han har nu 83 turneringar så det börjar bli trångt bland trofeerna. Tidigare var det bara Ivan Lendl och Jimmy Connors som lyckats med bedriften under den moderna eran. Matchen var riktigt bra och spännande och Federer sa själv efter matchen att det var mer speciellt att vinna en tuff match (6-4 6-7(2) 6-4).

Vad säger den här veckan om Federers chanser inför 2015? Inför 2014 var han uträknad och hade sin bästa tid bakom sig men svarade med ett fantastiskt år, 5 titlar 73-12 i matcher och en andraplats på rankingen! Det känns som Federer fortfarande har väldigt mycket kvar att ge och gott om spring i benen. Kan det räcka hela vägen till en Grand Slam är frågan. Chansen finns givetvis och om saker faller fint på plats i en turnering kan det klaffa. Han har inte vunnit en Slam sedan Wimbledon 2012 men han verkar mer motiverad än någonsin.

Australian Open är en turnering där man inte riktigt vet var man har spelare efter uppehållet och det kan skrälla en del innan de kommer igång ordentligt. Flera toppspelare som Murray och Nadal kommer från skador och är långt ifrån 100%. Att vara rankad tvåa är en stor fördel för Roger eftersom han tidigast kan träffa på Djokovic i finalen. Djokovic känns som den spelare han skulle få svårt att slå Down Under. Vi tycker dock ett spel på Betfair är bra värde och vi väljer Betfair så vi kan sälja av till vinst om vi tycker det är läge för det. Skulle det skrälla och Djokovic åker ur så är det bara att sälja av till god vinst.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*