Om Sidan

Om ni vill kontakta oss skicka ett mail till info(at)jsdigital.se.

VinnOnline gick live i början av 2015. Vi har som vision att bli den enda sidan du behöver för att utveckla ditt sportspel online från en gissningslek till att kunna göra sunda spel och balansera en bok med bra avkastning. Hos oss kommer tipsen från spelare som antingen försörjt sig på spel under många år eller är verksamma i branschen. Vi kan vår sak helt enkelt! För att ge ett ytterligare djup kommer vi även att få inspel från experter med både kontakter och erfarenhet från internationell elitidrott.

Spelblogg Vinn Online Logo
Din resa kommer starta med att hitta de bästa och mest pålitliga spelbolagen att lägga dina spel hos. Du har kanske redan konto hos ett spelbolag och det är helt i sin ordning. Vi vill hjälpa dig att få ut maximalt värde och då är det viktigt med konto på mer än ett ställe. Vi tycker också att det är viktigt att de aktuella spelbolagen är pålitliga och att utbetalningar sker snabbt. Till skillnad mot vad vi tycker oss se hos andra ledande spelsidor rekommenderar vi kvalitet före kvantitet.

En ytterligare fördel med några extra konton är de extra välkomstbonusar du kommer få vilket kommer fungera som en bra boost i din bankrulle. Vi kommer visa hur du bäst använder dig av de extra pengarna och hur det fungerar att ta sig igenom omsättningskraven.

Nästa fördel du har här hos oss på VinnOnline är spelskolan. Det kanske inte är det roligaste att sätta sig i skolbänken igen men ny som gammal spelare bör hitta matnyttiga artiklar som tar upp allt från hur man lägger sitt första spel till hur man tradar odds på en spelbörs.

Det som antagligen ger mest och vad vår sida fokuserar mest på är speltipsen. Det är vad vi brinner för! Några gånger kommer det tips där värdet är stort på en mindre marknad och då kan det vara svårt att hänga med innan oddset sänks. Med det sagt är tanken att vi ska kunna leverera träffsäkra tips även på de större marknaderna dagligen. Det ska finnas anledning att besöka oss varje dag!

Välkommen till VinnOnline.

3 kommentarer

 1. Hej, vet du om det finns något smidigt sätt att få hem odds och matcherna från stryktipset på svenska spel? Så man slipper skriva allt själv. Mvh Ola.

 2. Hej Ola. Vet inte helt varför eller hur du vill hämta hem odds och matcher men har nog tyvärr ingen lösning. Gör mycket manuellt, exempelvis oddsanalysen för varje veckas stryktipsförslag. Kan man koda är det säkert inte svårt att hämta hem, så som det görs i diverse stryktipsprogram. Kanske det är ett sånt program du är ute efter? Kan passa på att slå ett slag för Netceteras 1X2 som jag gillar!

 3. leif andersson

  Hej!
  Ligger oddsanalys o stryktipsförslag nere? Hittar inget senare är
  från V23. Har inte heller sett någon notis om att det är uppehåll
  el. dy.
  Vad har hänt??
  /leif

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*