Stryktips v39: Oddsanalys

Veckans kupong återgår till det klassiska formatet med 12 matcher från England och 1 match från Sverige. De första 6 matcher hämtas i Premier League, de följande 6 i Champonship och kupongens sista match kommer från Allsvenskan. Men det är även jackpot med ca 11 miljoner i potten, så den här veckan finns det fint värde att spela om. Oddsen hämtas från Bet365, världens största spelbolag, som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 1000 KR i sportsbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Den tydligaste trenden den här veckan är att oddssättarna och stryktipsspelarna har olika åsikter om Championship. Matcherna med störst värde och de som är mest överspelade kommer alla från den engelska andradivisionen. Cardiff, Ipswich och Preston är samtliga hemmalag och är överspelade mer än 10 procentenheter på stryktipset. Värst i klassen är Cardiff med nästan 16 procentenhet, men Ipswich med nästan 15 procentenheter är inte långt efter. Det är även i dessa matcher de störta vädena finns och Bristol C sticker ut mest med mer än 13 procentenheters värde och när de dessutom är knappa favoriter enligt oddssättarna blir de även en spikkandidat, i brist på bättre alternativ den här veckan.

När det gäller spikar är det svårt att hitta några bra alternativ den här veckan. Alla stora favoriter är överspelade, men Man U kan duga då de är stora favoriter hemma mot ett riktigt svagt Crystal Palace som ännu inte gjort något mål i Premier League. Tittar man på knappa favoriterna som har lite värde så dyker Manchester City, Southampton och West Bromwich upp.  Helt klart är det en klurig kupong den här veckan som kommer kräva en hel del garderingar, men får man in 13 rätt så ska det bli bra betalt.

 

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*