Stryktips v38: Oddsanalys

Den här veckan får vi klara oss utan allsvensk fotboll och får en full kupong med engelsk fotboll. Det är 7 matcher från Premier League och 6 matcher från Championship på menyn. Veckans kupong präglas dock av nästa veckas Champions League matcher, då frågan är hur många nyckelspelare som vilas i lagen som ska spela igen på tisdag eller onsdag. Oddsen hämtas från Bet365, världens största spelbolag, som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 1000 KR i sportsbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Vi behöver inte gå längre än första matchen för att hitta kupongens största värde, då Liverpool erbjuder strax över 10 procentenheters värde i matchen mot Leicester. Vi vill ha mer information om vilka spelare som eventuellt sparas till tisdagens match mot Spartak Moskva, men 10 procentenheter är för bra för att säga nej till så länge de inte skickar ett rent b-lag. När det gäller mest överspelade tecken så finns det två kandidater över 10 procentenheter. Derby och Preton, som är runt 11 respektive 14 procentenheter överspelade.

Liverpool blir tack vare värdet veckans bästa spik , men det är ingen mördande konkurrens. Chelsea är även de favoriter och har ett spänande värde, men precis som Liverpool har de en Champions League match att tänka på. Tredje spikförslaget är även det ett lag som ska spela Champions League nästa vecka, Manchester City. Man City är storfavoriter hemma mot Crystal Palace, som förlorat sina 5 inledande matcher och ännu inte gjort mål i Prmier League den här säsongen. Man City har dessutom bredd nog i truppen att de kan rotera flera spelare och ändå vinna den här matchen komfortabelt.

 

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*