Stryktips v37: Oddsanalys

Det är jackpot på veckans stryktips och cirka 11 miljoner i potten. Veckans kupongs inleds med 6 matcher från Premier League, följt av 6 matcher från Championship och den 13:e matchen kommer från Allsvenskan. Oddsen hämtas från Bet365, världens största spelbolag, som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 1000 KR i sportsbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det är inte många starka färger som sticker ut i veckans oddsanalys. Undantaget är Leeds i match 11 som har blivit alldeles för hårt spelade på stryktipet och det skiljer mer än 13 procentenheter. Det mesta av värdet finns på hemmalaget Millwall, men även krysset har ett mindre värde. Med så stor värdeskillnad på Leeds så blir det till att spela mot dem i en matchen och skriva in 1x. Det näst största värdet finns något överraskande på Manchester City, som har mer än 8 procentenheters värde i analysen.

Man City blir därmed äve veckans bäta spik, då en så tor favorit med så stort värde inte går att bortse från. Liverpool är även de stora favoriter hemma mot Burnley och med ett mindre värde blir även det en klar spik. Andra kandidater är Tottenham och Djurgården, men de är något överspelade på stryktipset och iaf match 13 känns som den behöver en kryssgardering. Både Leicester och Wolverhampton kan växa ut till spikar närmare helgen, om det blir lite mer värde på tecknen, men just nu är de tveksamma.

 

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*