Stryktips v36: Oddsanalys

Det är jackpot på stryktipset. 10 miljoner i potten och dessutom är den engelska klubbfotbollen tillbaka på kupongen. Veckans 5 första matcher kommer från Premier League, de följande 5 hämtas från Championship och slutligen 1 match från Allsvenskan. Oddsen hämtas från Redbet, från deras nya sportsbook. Just nu kan du få 1 månads gratis CMORE PREMIUM och 2 gratisspel om du öppnar konto på Redbet. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det är inte mycket till värde i veckans oddsanalys. I match 3 har oddssättarna och stryktipsspelarna olika åsikter om vilket lag som är favorit i ett jämnt möte. I match 4 finns det lite värde på favoriten Tottenham och de seglar därför upp om en spikkandidat. Match 12 sticker dock ut. Wolverhampton har blivit på tok för överspelade i den här matchen och de 13 procntenheter det handlar om är relativt jämnt fördelde på krysset och tvåan. Värdet här finns i att spela mot Wolves och vi sätter x2 på kupongen.

Veckans bästa spik hittar vi i match 13. Östersund är storfavoriter hemma mot Eskilstuna och det finns dessutom nästan 5 procents värde i oddsanalysen, ettan är given. Manchester United, Chelsea och Southampton är dessutom favoriter där oddsen säger att de har minst 50% sannolikhet att vinna och där det finns ett mindre värde på tecknen. Fulham är en kandidat, men inte given då det finns visst värde men de är inga solklara favoriter. Veckans stora dilemma är vad man gör med Arsenal. De är storfavoriter och vill rimligen studsa tillbaka efter fiaskot mot Liverpool. Men laget är också överspelade och frågan är hur moralen i laget är just nu efter transferfönstret, så ett kryss vill vi nog ta med i match 2.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*