Stryktips v35: Oddsanalys

Det är landslagsuppehåll i fotbollen och Premier League byts därför ut mot VM-kval på veckans kupong. Veckans kupong innehåller 8 matcher rån VM-kvalet, 2 från Superettan och de 3 sista hämtas från Divsion 1. Oddsen hämtas från Redbet, från deras nya sportsbook. Just nu kan du få 1 månads gratis CMORE PREMIUM och 2 gratisspel om du öppnar konto på Redbet. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det finns inte mycket värde i veckans oddsanalys, spelet på stryktipset ligger väldigt nära oddssättarnas sannolikhet  de flesta matcherna. Det enda som sticker ut är Falkenberg, som är ordentligt överspelade på stryktipset. Med över 10 procentenheters skllnad så blir det aktuellt att spela mot Falkenberg i match 10 och skriva x2 på kupongen. Största värdet åtrfinns på Oskarshamn i match 11 och när e dessutom är favoriter finns inga skäl att inte spika tvåan där. Även Husqvarna och Oddevold har hyfsat värde, men där handlar det snarare om att värdegardera tvåorna.

Veckans bästa spik hittar vi i match 2. Albanien är storfavoriter mot Liechtenstein och när det dessutom finns några procentenheters värde blir ettan solklar. Detsamma gäller för Serbien i match 5, som är lika stora favoriter mot Moldavien. Sedan blir det lite svårare, men redan nämnda Oskarshamn och Spanien är spikförslag som känns lovande.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*