Speltips 15/1: Sjunkande odds i Italien

Match: Juventus – Hellas Verona
Marknad: Ö/U 3.0 mål
Utfall: Under 3.0 mål
Odds: 1.961
Spelstopp: 21:00 – Torsdag 15/1
Spelbolag: Pinnacle Sports

Juventus Logo               Hellas Verona Logo
Juventus inleder sitt äventyr i Coppa Italia mot Hellas Verona efter en tuffare period där dom bara lyckats vinna 2 av de 7 senaste matcherna totalt, dock mot väldigt tufft motstånd både i ligan, Supercupen och Champions League. Det är dags för ny match i Serie A redan på söndag och Allegri har varit tydlig med att kroppar kommer vilas och att exempelvis Pirlo och Tevez inte kommer spela. Det är två världsspelare så oavsett vilka som får ersätta blir det inte lika farligt framåt. 19-årige Mattiello nämns som en möjlig kandidat till en start på mittfältet. Sett till dagens lina på 3 mål har Juventus varit 2-4-2 under så långt på hemmaplan. Det vill säga under 2 mål två gånger, över 3 mål fyra gånger och exakt 3 mål två gånger. Cup är dock cup och då är det gärna det säkra före det osäkra. Statistiken sträcker sig en bit tillbaka, men Juventus senaste 5 inhemska cupmatcher på hemmaplan har slutat 4 gånger under dagens lina och en gång med 3 mål, så inga målfester direkt.

Hellas Verona som parkerar på en 13:e plats i Serie A för tillfället har redan spelat ett par matcher i cupen och tagit sig säkert vidare mot Cremonese (3-0) och Perugia (1-0). Liksom för Juventus väntar ny match om 3 dagar och även här kommer nog nyckelspelare vilas i den mån det är möjligt även om det inte är bekräftat i skrivande stund. I senaste cupmatchen mot Perugia vilades de offensiva krafterna Luca Toni (6 mål), Nicolas Lopez (4 mål) och Christodoulopoulos (1 mål). En gissning från min sida är att 37-årige Luca Toni vilas till förmån för en yngre förmåga även här. Under säsongens 9 bortamatcher har Verona gått 5-2-2 under dagens lina.

När det är cupmatch och bekräftat att flera offensiva krafter inte kommer spela tycker jag att några spelbolag hamnat snett i sin tidiga värdering. När också statistik från “vanliga” matcher till stor del talar för ett underspel så hugger vi. Oddset hann sänkas något innan vi reagerade men är fortfarande spelbart. Vi ser inte att det ska bli 4 eller fler mål i den här matchen och spelar därför under 3.0 mål till 1.961 hos Pinnen.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*