Speltips 14/1: Säker dubbel i NBA

Match: Brooklyn Nets – Memphis Grizzlies, Boston Celtics – Atlanta Hawks
Marknad: Moneyline, kombospel
Utfall: Memphis och Atlanta
Odds: 1.807
Spelstopp: 01:35 – Torsdag 15/1
Spelbolag: Pinnacle Sports

Brooklyn Nets Logo               Memphis Grizzlies Logo                    Boston Celtics Logo               Atlanta Hawks Logo

Idag hittar vi en lockande dubbel i NBA. Det första mötet är Brooklyn Nets (16-22, 8-12 hemma) som tar emot Memphis Grizzlies (26-11, 11-7 borta). Memphis som är ett av de bästa lagen i den suppertuffa West Conference är till den här matchen extra förstärkt med Jeff Green som har plockats in från Boston. Green snittar 17.6 poäng och sjuter 84% på straffkast vilket båda är karriär bäst för honom. Grizzlies fyller därmed position 3 med storlek och fart vilket var det enda de saknade.

Brooklyn har förlorat 6 raka och snittar bara 88.8 poäng och skjuter 22.9% på trepoängare under de 6 matcherna vilket är riktigt uselt. Som om det inte fanns tillräckligt med bekymmer så är Kevin Garnett avstängd efter att ha skallat Dwight Howard senast vilket innebär ett stort hål i mitten. Vi antar att Marc Gasol och Zach Randolph kommer göra lite som de vill under korgen.

I nattens andra utvalda match tar Boston Celtics emot Atlanta Hawks. Boston har förlorat senaste 9 av 12 men är 7-4 hemma sedan början av december och vann senast mot New Orleans med 108-100. Man har tappat toppspelaren Jeff Green till Memphis i en trade och fått in Nate Robinson vilket är betydligt sämre. Laget är ungt och ganska dåligt i grund och botten. Boston bygger för framtiden just nu.

Atlanta Hawks kommer in och söker sin 10:e vinst i rad. Laget är 30-8 för säsongen men 23-2 sedan 28 november vilket är bäst i NBA. Senast vann man samtidigt som man vilade 4 ordinarie spelare eftersom detta är match 2 i ett svep på 4 matcher på 5 dagar. Det påverkade inte resultatet det minsta och Al Horford svarade med karriärens första triple double. Med den extra vilan kommer Hawks enkelt vinna detta.

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*