Mobilbet 100kr GRATIS – Träningslandskamper

Matcher: Danmark – USA & Skottland – Nordirland
Marknad: Dubbel – Över/under & asian handicap
Speltips: Över 2,5 mål & Nordirland(+0,5 & +1)
Odds: 4,14
Spelstopp: 20:15- Onsdag 25/3
Spelbolag: Mobilbet – 100kr GRATIS bonus!

Vi har 200kr kvar i kassan efter att ha fått 100kr från Mobilbet att spela för. Detta fick vi utan några som helst krav på insättning. För att få ut pengarna måste man dock omsätta visst mycket och man måste spela dubblar. Vi har vunnit och förlorat några sen vi drog igång men nu är planen att satsa hårt och mer än dubbla kassan. Insatsen blir 100kr till oddset 4,14. Läs mer här om hur man får 100kr gratis och börja bygga på din egen bankrulle idag.

Danmark LogoUSA Logo

Ett Danmark som inte spelat landskamper sen november månad tar emot USA på NRGi Park i Århus. Alla spelare utom Lasse Vibe från IFK Göteborg är bra igång med sina säsonger. Morten Olsen har så långt bekräftat att Christian Eriksen kommer att spela från start i sin femtionde landskamp och att Stephan Andersen från Köpenhamn provas i målet. Jürgen Klinsmann har presenterat en fin trupp med några små överraskningar. I januari provade han en 3-5-2 uppställning mot Chile som slutade 3-2 och det kan bli aktuellt att prova igen. Oavsett blir det gärna några mål åt båda håll när USA spelar och vi ser den här gå över 2,5 mål till fina 2,20 i odds.

Skottland LogoNordirland Logo

Nordirland åker till Skottland för en träningsmatch på Hampden Park i Glasgow. Med +0,5 och +1 asiatiskt handikapp för Nordirland tror vi inte på att de ska få storstryk. Det händer förvisso att de får stryk med ett par mål på bortaplan mot bättre lag men även om Skottland anses vara ett stabilt lag och jag tycker om Naismith som den arbetande spelare han är, så skrämmer de inte direkt. Nordirland är stabila bakåt och då de nyligen slagit både Ungern och Grekland på bortaplan har de alla möjligheter att plocka med sig både ett och flera poäng här. Oddset är 1,88 och de måste förlora med 2 mål för att hela insatsen ska vara förlorad.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*