Mobilbet 100kr GRATIS – Premier League

Matcher: Arsenal – West Ham & Leicester – Hull
Marknad: Dubbel – Antal kort & Över/under
Speltips: Över 4,5 kort i London & över 2,5 mål
Odds: 4,95
Spelstopp: 16:00- Lördag 14/3
Spelbolag: Mobilbet – 100kr GRATIS bonus!

Vi har 260kr kvar i kassan då vi vunnit några fina dubblar sen Mobilbet gav oss 100kr att spela för. Detta fick vi utan några som helst krav på insättning. Det enda man behöver göra är att registrera sig med riktiga kontaktuppgifter. Läs mer här och börja bygga på din egen bankrulle idag. I dag satsar vi 60kr på en fin dubbel från Premier League till fina odds. Totaloddset blir hela 4,95.

Arsenal FC LogoWest Ham United Logo

Ett Arsenal i kanonform tar emot ett West Ham helt utan form. Detta är ett London-derby och då brukar det kunna hetta till även om det inte är det hetaste av derby. Dagens domare Chris Foy gillar dessutom att veva med korten då det blivit över 4,5 kort i 5 av de 7 senaste matcherna han dömt. Arsenal är ett ganska snällt lag med de spelarna de har att tillgå men det blev 10 kortpoäng senast mot Manchester United när det betydde något. West Ham har gått över dagens kortlina i 4 av sina 5 senaste matcher. Man får 2,20 och det är riktigt bra betalt.

Leicester City LogoHull City Logo

Leicester har haft ett tufft spelschema på sistone men de har sett mycket bättre ut sen de började spela med 3-backslinje och Konchesky och Simpson som wingbacks. I kombination med Schlupp och Mahrez har kanterna varit livsfarliga samtidigt som nyförvärvet Kramaric levererat med några mål som ensam anfallare trots att de spelat på bortaplan 4 av de 5 senaste i ligan. 3 av dessa gick över 2,5 mål. Nyförvärvet N’Doye i Hull med 3 mål och 1 assist på 3 starter. Jelavic är tillbaka från skada och har gjort flera mål sista matcherna. De har mött svårspelade och målsnåla lag som Stoke, Aston Villa och Sunderland senaste matcherna men i dagens match blir det något annat då det är sista halmstrået för Leicester. Detta är en match de utan tvekan måste vinna och det kommer inte bli någon försiktighet. Oddset är 2,25.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*