Mobilbet 100kr GRATIS – Kvällens landskamper!

Match: Qatar – Slovenien & Makedonien – Australien
Marknad: 1X2
Speltips: Slovenien & Australien vinner
Odds: 3,83
Spelstopp: 17:00 – Måndag 30/3
Spelbolag: Mobilbet – 100 KR gratis till alla nya spelare!

För flera veckor sen fick vi 100 kr från Mobilbet att spela för helt utan krav på insättning. Med gratispengar kommer det som regel omsättningskrav dock, annars kunde man ju plocka ut bonusen med en gång. I det här fallet måste man omsätta minst 500 kr genom att spela dubblar där valen har minst 1,80 i odds. Vi har vunnit några dubblar och förlorat några och står kvar just nu med samma saldo som vi började med, 100 kronor. Omsättningskraven är uppfyllda men vi tycker inte det är tid att casha ut. Vi försöker oss på en dubbel ikväll med resterande hundralappen. Om du inte känner till den här bonusen från förr så kan du läsa mer i det här inlägget.

Qatar Logo               Slovenien Logo

Qatar överraskade positivt i vänskapsmatchen mot Algeriet 26/3, då de vann med 1-0. De hade själva bara ett skott på mål men de fick hålla nollan för första gången på ett tag. I Asia Cup som spelades nyligen blev det tidigt uttåg efter att ha förlorat tre raka förluster mot Förenta Arabemiraten (1-4), Iran (0-1) och Bahrain (1-2). Det blir inte mycket lättare här då de möter ett Slovenien som gjort riktigt bra i från sig på sistone och kommer med bra målform efter 6-0 senast San Marino. De har också hunnit med att slå Schweiz och Litauen i EM-kvalet utan att släppa i mål medan England blev för tuffa då de förlorade med 3-1 på bortaplan. De ledde dock efter timmen spelad och man kan alltid förvänta en god insats. Qatar borde de slå en vanlig dag, till 2,10 i odds.

Makedonien Logo               Australien Logo

Här möter Australien Makedonien på bortaplan och det är väl egentligen det enda som talar emot, även om de inget vis är ett starkt hemmalag. Australien som är rankade 65:a på FIFAs ranking spelade 2-2 mot regerande världsmästarna Tyskland bara för några dagar sen och innan dess hade de 5 segrar på sina senaste 6 matcher, mot motstånd både sämre och bättre än dagens. Makedonien som rankas på plats 108 går det tyngre för då de förlorat 6 av sina senaste 9 matcher. En vinst mot Luxemburg och två oavgjorda mot Qatar och Kina skrämmer inte. Medan Australien kryssade mot ett ordinarie Tyskland förlorade Makedonien hemma mot Vitryssland. Vi tycker 1,86 på seger för Australien är riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*