Mobilbet 100kr GRATIS – Championship och Champions

Matcher: Chelsea – PSG & Blackburn – Bolton
Marknad: Dubbel – Hörnor Asian & Över/under
Speltips: PSG(+2) & Över 2,5 mål
Odds: 3,46
Spelstopp: 20:45- Onsdag 11/3
Spelbolag: Mobilbet – 100kr GRATIS bonus!

100kr fick vi av Mobilbet och nu har vi 330kr i kassan. Vi hoppas ni hämtar hem er egen bonus som man får helt gratis och hänger på våra spel. Vi hjälper er att uppfylla omsättningskraven samtidigt som ni bygger en fin start på bankrullen. Kolla in det här inlägget om ni inte känner till kampanjen sen tidigare. Ikväll satsar vi hela 70kr till en fin dubbel från Champions League och Championship till oddset 3,46. Härligt med lite kontraster.

Chelsea FC Logo               Paris Saint German

Vi tror Chelsea kommer försvara sitt bortamål i första hand för att kontra när det finns möjlighet. Liksom i senaste matchen tror vi PSG blir det styrande laget och mycket av anfallen kommer komma från kanterna som sist. Den gången vann de hörnstatistiken med 7-1. Ser vi på hur hörnorna fördelade sig på dubbelmötet i Champions League från ifjol så vann PSG 4-2 hemma och hade 4-4 borta. Ser vi till de 7 senaste matcherna för vardera lagen i alla tävlingar så har Chelsea blott en “seger” medan PSG inte “förlorat”. Vi tycker helt enkelt oddsen är felsatta och antagligen går mycket på namnet Chelsea och hemmaplansfördel. Oddset har slashats på vårt officiella speltips men då tar vi PSG(+2) asian för hörnor till 1,80. Chelsea måste alltså slå 3 hörnor fer än PSG för att vi ska förlora.

Blackburn Rovers Logo               Bolton Wanderers Logo

Blackburn snittar 2,57 mål per match medan Bolton snittar 2,77. Inför den här matchen är Rhodes (13 mål) tillbaka och möjligtvis kan han matchas ihop med långe Gestede (13 mål) på topp. Det kommer bli tufft för ett Bolton som har skadeproblem i backlinjen då både mittbacken Wheater och högerbacken McNaughton tidigt var tvungna att lämna med tuffa skador senast. De tappade också forwarden Zach Clough vilket inte är bra men mycket annat talar för. Båda lagen har haft tuffa matcher där de inte fått gjort så många mål själv men 5 av de 6 senaste hemmamatcherna för Blackburn har gått över 2,5 mål och 5 av de 7 senaste bortamatcherna för Bolton har gjort det samma. Inte lika tufft motstånd för något av lagen ikväll och de har lite att spela för, så här tror vi på en öppen och målrik fotbollsmatch till fina 1,92 på över 2,5 mål.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*