ComeOn firar 9 år med otrolig välkomstbonus!

Vi på VinnOnline plockade tidigt in ComeOn som ett av de spelbolag vi varmt kunde rekommendera. I vår första spelbolagsrecension från 2015 höll vi nere totalbetyget något då man ändå var ett relativt okänt bolag för många, trots 4 år på nacken. Numera är ComeOn en av de större aktörerna på svenska marknaden och det spelbolag vi rekommenderar om man vill hålla sig till ett enda spelbolag där man kan göra allt. Man är börsnoterade i Sverige, har en svensk spellicens och med ytterligare 5 års erfarenhet fyller man nu 9 år under mars månad i 2019. Ett spelbolag man kan lita på helt enkelt.

I samband med att man fyller år erbjuder man en välkomstbonus vi aldrig tidigare sett maken till. Mellan 28 februari och 1 april under 2019 får man som ny medlem 900kr att spela för om man sätter in 100kr. En välkomstbonus på 800% av ditt insatta belopp alltså! Om man inte spelat online eller hos ComeOn tidigare är det en helt otrolig möjlighet att få lite hjälp på traven med sin spelkassa, utan att riskera mycket av sina egna pengar. Logga in med mobilt bank-ID och hämta din bonus idag!

Välkomstbonusar, eller insättningsbonusar som dom tidigare kallats, är något som spelbolagen använt under väldigt många år för att locka till sig nya medlemmar. Man ska vara medveten om att dessa bonusar kommer med vissa regler och villkor. Du kan givetvis plocka ut din egen hundralapp och gå miste om bonuspengarna direkt, men för att kunna göra uttag på bonus och eventuella vinster från bonus måste vissa omsättningskrav uppfyllas.

Vi listar förutsättningarna för att ta del av den här bonusen nedan. Fullständiga regler och villkor hittar du också på ComeOns hemsida.

  • Nya medlemmar som inte mottagit en välkomstbonus tidigare är berättigade.
  • Sätt in 100kr och få 900kr att spela för (800% bonus).
  • Erbjudandet gäller från 28 februari till 1 april.
  • Omsättningskrav för casinospel – 50x bonussumman.
  • Omsättningskrav för sportspel – 8x bonussumman, kombinationsspel med lägstaodds 2.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*