Bet365 Recension

Bet365 är ett av de allra största spelbolagen online och oavsett vad man är ute efter så måste de finnas med i portföljen bland spelbolag. Med Coates-familjen som stabil majoritetsägare sen 1964 och 15 års erfarenhet online blir det inte stabilare än så här.

Totalbetyget blir svårslaget när de levererar i absolut världsklass när det gäller spelutbud, liveodds, bonusar, betalningsmöjligheter och kundservice. Det ingår inte i någon bedömning men det är också värt att nämna att de streamar över 10,000 olika sportevent gratis varje år, givetvis med tillhörande liveodds. Oddsen är generellt höga men de är inte bland de allra högsta online. Det enda som bara får godkänt hos Bet365 är deras hemsida som några gånger känns svårnavigerad.

Registrera konto i dag och ta del av en insättningsbonus på 100% upp till maximalt 1500 kr!

bet365
Bet365 är ett av de allra största spelbolagen online och oavsett vad man är ute efter så måste de finnas med i portföljen bland spelbolag. Med Coates-familjen som stabil majoritetsägare sen 1964 och 15 års erfarenhet online blir det inte stabilare än så här. Totalbetyget blir svårslaget när de levererar i absolut världsklass när det gäller spelutbud, liveodds, bonusar, betalningsmöjligheter och kundservice. Det ingår inte i någon bedömning men det är också värt att nämna att de streamar över 10,000 olika sportevent gratis varje år, givetvis med tillhörande liveodds. Oddsen är generellt höga men de är inte bland de allra…

Recensionöversikt

Historia
Odds
Bonusar
Hemsida
Betalningar
Support

90

 

Historia

Företaget härstammar från en kedja av spelbutiker som öppnades 1974 av Peter Coates. 1995 tog hans dotter Denise Coates över posten som VD. Det var hon som strax efter millennieskiftet grundades Bet365 så som det är känt i dag. I mars 2001 lanserades det online. Familjen Coates sålde sina spelbutiker till Coral 2005, för dryga 440 miljoner kronor, och valde att helhjärtat drivare vidare Bet365. Denise Coates äger 50.1% av aktierna i företaget och driver idag företaget ihop med sin bror John.

Bet365 är en av världens ledande spel- och vadslagningskoncerner med över 14 miljoner kunder i 200 olika länder. Koncernen har över 2600 anställda och är ett av Storbritanniens största privata företag.

 

Odds

Oddsen hos Bet365 är högre än snittet men kan med sina marginaler inte helt mäta sig mot de allra bästa. Det kan dock ursäktas till viss del då dom definitivt erbjuder flest odds och spelmarknader. De erbjuder givetvis odds från hela världen när det gäller sporter och evenemang vi i Skandinavien kan tänkas följa, men utöver det levereras det dagligen odds från mindre kända sporter så som cricket, curling, dart, greyhound, galopp och speedway.

På en vanlig fotbollsmatch kan det erbjudas en bra bit över 100 olika spelmarknader utöver det mest kända 1-X-2. Det erbjuds också en mängd olika marknader dygnet runt när det gäller liveodds och livebetting. På den här fronten är de överlägset bäst och det är en anledning god nog till varför Bet365 måste finnas bland spelbolagen du använder regelbundet. Det är sällan lönsamt men nytt är att du kan välja att ta hem vinster innan ett spel är avslutat numera, något som ger en extra krydda när man följer en match live.

 

Bonusar

Bet365 var redan för många år sen först med att erbjuda en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor för sina svenska kunder. Öppningserbjudandet står kvar än i dag men nu finns det en likadan startbonus att utnyttja första gången man använder sin mobil eller surfplatta. I praktiken innebär det att Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 100% upp till 1500 kronor. Det kommer fler insättningsbonusar fortlöpande, gärna i samband med högtider och att stora ligor eller turneringar drar igång.

Det räcker faktiskt inte så. När det vankas stormatcher i till exempel Premier och Champions League kommer du sannolikt få möjligheten till riskfria spel upp till några hundralappar. Om spelandet skulle gå dåligt är det inte ovanligt att du får gratispengar utan att behöva göra något som helst i form utav lojalitetsbonusar.

Förutom insättningsbonusar, riskfria spel och gratispengar har Bet365 en rad ständiga bonusar eller erbjudanden. De som är mest aktuella för oss nordbor är en extra procent på tripplar och högre samt att man får pengarna tillbaka på vissa spelmarknader om matchen slutar 0-0, vilket kan vara en fin tröst ibland.

 

Hemsida

Hemsidan är tyvärr Bet365 sin svaghet och här får de inte mer än godkänt. I sitt försök att leda och driva utvecklingen framåt presenteras det enligt vårt tycke för mycket information samtidigt. Till trots för att sidan fylls upp av tre kolumner med menyer, odds och snabblänkar krävs det många gånger flera klick att komma dit man faktiskt vill.

Från startsidan visas det ofta någon form av direktsänd sport och det har blivit till ett irritationsmoment att lokalisera varifrån ljudet kommet och stänga av sändningen. Vi saknar fortfarande funktionen att lista kommande spelobjekt i kronologisk ordning efter spelstopp. Det är en funktion som funnits hos alla andra spelbolag sen de startades men hos Bet365 känns det som att man måste veta vilka matcher man är intresserad av innan man besöker hemsidan.

För en ny besökare blir hemsidan svårnavigerad till en början men det finns ändå otroligt mycket information tillgänglig. När man först blivit bekväm med sidan tar man sig runt utan större problem. Vad som också är positivt med Bet365, även om det inte påverkar betyget på den här punkten, är att de ständigt tar till sig feedback och hela tiden vidareutvecklar sin hemsida.

 

Betalningar

När det gäller betalningar håller Bet365 högsta klass både när det gäller insättningar och uttag. Om vi börjar med insättningar betyder det helt enkelt att man kan sätta in pengar på alla tänkbara sätt, med kortast möjliga väntetid och givetvis helt gratis. Spelbolagen i dag tjänar alldeles för mycket pengar för att dessutom ta en avgift från våra transaktioner. Minsta insättning för de vanligaste metoderna är 50 kronor.

För uttag gäller samma sak med enda undantaget att vi som kunder bara får en gratis banköverföring per 30-dagars period. Detta är förståeligt då internationella banköverföringar är kostsamma. Man kan givetvis ta ut pengar när som helst men man presenteras då med den avgift Bet365 är tvungna att ta från oss. Normalt hamnar detta på dryga hundringen.

För att göra en banköverföring måste ditt IBAN-nummer och din banks SWIFT/BIC-kod registreras första gången. Om du använder ett VISA för insättningar betalas eventuella uttag direkt tillbaka till ditt kontokort.

 

Support

Även här får Bet365 toppbetyg. De har fokuserat på kundservice redan från början och det har funnits en egen svensk avdelning sen många år tillbaka. I dag är de tillgängliga dygnet runt. Har man inte alltför bråttom kan man ta kontakt via support-swe@customerservices365.com, meddelandetjänsten som inloggad eller begära återuppringning.

Är man i behov att lite mer aktiv support kan man också ringa det svenska gratisnumret, 020798365, eller ta kontakt via livechat. Du kan i praktiken få hjälp med precis allt via telefon. Du kan ställa dina frågor kring deras tjänster och erbjudanden, få hjälp med insättningar eller uttag och om det skulle behövas kan du till och med få dem att lägga ett spel åt dig.

Kom ihåg att ha din 4-siffriga säkerhetskod och användarnamn till hands när du tar kontakt, för snabbast möjliga behandling!

 Bet365 VO.se RECENSION Logo

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*