450kr riskfritt spel på Sverige?

Har du någon gång hört om Betfair? Om inte så har du missat något. Betfair är ett av världens största spelbolag där koncernens första spelbutiker öppnades redan 1988. Man är idag listade på Londons aktiebörs, har över 7000 anställda och är ett av de mer seriösa spelbolagen med svensk spellicens. Det är också därför vi har rekommenderat Betfair som spelbolag under flera år.

Men det är inte främst för att man är ett tryggt och pålitligt spelbolag vi rekommenderar Betfair. Det är för att man har nätets överlägset största spelbörs, där spelare spelar mot varandra istället för mot ett spelbolag. Likt en aktiebörs kan du själv sälja odds till marknaden eller ställa ut ordrar på vilka odds du är beredda att spela till. Givetvis kan man också spela precis som vanligt, normalt med fördelen att du får högre odds än hos traditionella spelbolag. Om du vill lära dig mer om detta så har Betfair flera videokurser på hur det går till.

I samband med Sveriges EM-kval väljer man nu också att erbjuda nya medlemmar på Spelbörsen ett riskfritt spel på 450kr. Kraven är att du inte har ett Betfairkonto sen tidigare och att kontot registreras i Sverige. Du måste satsa minst 450kr på ditt första spel på Spelbörsen inom 7 dagar efter att du har registrerat ditt nya Betfairkonto. Ditt spel måste även avgjorts under den här perioden. Om du vinner är vinsten din – om inte betalas 450kr tillbaka till ditt konto inom 48 timmar. Du kan ta del av erbjudandet via den här länken. Notera att du inte behöver spela på Sverige, men varför inte?

Betfair ska också tjäna pengar och deras affärsidé är att ta ut en avgift för varje vunnet spel – 6,5% av din eventuella nettovinst – för att man tillhandahåller plattformen som gör det här möjligt. När det gäller avgifterna sköts detta givetvis helt automatiskt och allt sker helt transparent och öppet. Eftersom man normalt får högre odds än hos vanliga spelbolag lönar det sig för dig som spelare. Om du tror att det här är något för dig kan det vara värt att utnyttja en annan kampanj man driver i samarbete med VinnOnline. Registrera dig via den här länken och uppge koden EXCSV2 när du skapar ett konto, så reduceras avgiften till 2% fram till 2019-08-27. Om du anger koden kan du inte ta emot bonusen ovan.

Vi har skrivit gott om Betfair tidigare och kommer fortsätta göra det så länge man sköter sig. Om konceptet Spelbörs är nytt för dig vill vi verkligen rekommendera Betfairs egna utbildningsmaterial. Vi på VinnOnline önskar dig lycka till vidare i din spelkarriär!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*