Stryktipset

Stryktips v33: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

Det är jackpot på stryktipset för andra veckan i rad, den här gången med hela 14 miljoner i potten. Kupongen består dessutom enbart av engelsk fotboll. Match 1 - 5 på kupongen hämtas från Premier League och de resterande 8 matcherna kommer från Championship.

Läs Mer »

Stryktips v32: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

Det är återigen jackpot på stryktipset, med runt 8 miljoner i potten den här gången. Premier League gör dessutom comeback på stryktipset efter sommaruppehållet och efter att transferfönstret stängt under torsdagen är nu lagen redo för säsongen. Match 1-5 hämtas från Premier League den här veckan. Match 6-11 kommer från Championship och match 13 hämtas från Allvenskan. medan match 12 lottas.

Läs Mer »

Stryktips v31: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

Det finns inga jackpotpengar i veckans stryktips, men vi kan glädjas åt att den engelska fotbollen är tillbaka på kupongen när Championship drar igång. Kupongen består av 2 matcher vardera från Allsvenskan och Superettan samt 9 matcher från andradivisionen i England.

Läs Mer »

Stryktips v29: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

Kvalen till Champions League och Europa League är igång och det innebär att de Allsvenska lag som kvalificerat sig får slita tungt en period i sommarvärmen. Malmö, Häcken och AIK tog sig samtliga vidare, men fick anstränga sig ordentligt. De deltar i 3 av de 6 matcher från Allsvenskan som är med på stryktipskupongen. De ...

Läs Mer »