Stryktipset

Stryktips v46: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

Efter det internationella uppehållet är det dags för spelarna att återvända till sina klubblag igen. Veckans kupong innehåller 7 matcher från Premier League och 6 från Chmpionship. Dessutom är det jackpot på cirka 10 miljoner och därmed ett färväntat övervärde att spela om.

Läs Mer »

Stryktips v45: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

När de stora ligorna tar uppehåll på grund av play-off matcherna till VM, så blir det en konstig kupong på veckans stryktips. Kupongen inleds med lördagens enda europeiska play-off match och eftersom det tydligen är helt otänkbart att ta matcher från det afrikanska vm-kvalet, så blir det sedan 6 matcher från League 1, 3 från League 2 och 3 matcher som lottas. 

Läs Mer »

Stryktips v44: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

Precis som förra veckan är det enbart engelsk fotboll på stryktipskupongen. Flera av de största lagen i Premier League får dock vila fram till söndag, efter veckans europaspel. De första 5 matcherna hämtas från Premier League och de avslutande 8 matcherna kommer från Championship.

Läs Mer »

Stryktips v42: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

Veckans stryktipskupong inleds med 5 matcher från Premier League, fortsätter med 7 matcher från Championship och avslutas med 1 match från Allsvenskan. Den här veckan visar även Oddsanalysen flera spännande värden.

Läs Mer »