Speltips 17/11: Venezuela – Ecuador

Match: Venezuela – Ecuador
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 22:00 – Tisdag 17/11

               Ecuador
Efter punktmarkeringen av sommrens Copa America med speltips så vänder vi återigen blickarna mot Sydamerika. Ikväll möter Venezuela Ecuador i det sydamerikanska kvalet till Fotbolls VM 2018.

Venezuela ligger i botten av tabellen efter 3 omgpngar med 0 poäng, de har gjort 3 mål och släppt in 8. Ecuador har överraskat positivt än så länge och toppar tabellen med 9 poäng på 3 matcher, 6 gjorda mål och endast ett insläppt.

Venezuela gjorde ett riktigt bottennapp i senaste matchen, då man förlorade med 4-2 mot Bolivia på bortaplan. Bolivia kan för all del vara svårtspelade när de har hemmaplan, tack vare den höga höjd matchen spelas på, men Venezuela gjorde ingen bra match enligt rapporterna. Dessutom drog Luis Seijs på sig ett rött kort på tillägstid och är avstängd mot Ecuador. Den enda hemmamatch man spelat i kvalet än så länge förlorade man mot Paraguay och Ecuador är ettbättre lag än Paraguay, trots misslyckandet i Copa America.

Som vi nämnt så har Ecuador inlett starkt. Man startade med att besegra Argentina på bortaplan, vann sedan hemma mot Bolivia och Uruguay och är enda laget med full poäng. De har goda chanser att ha full poäng även efter fjärde matchen. En starkt bidragande orsak till framgången är Espanyolspelaren Felipe Caicedo. Han har gjort 3 mål på de inledande 3 matcherna, ett mål i varje match. Han var även lagets bästa målskytt i förra VM-kvalet, då han gjorde 7 mål på 9 matcher. Så helt klart är det ett gott tecken för Ecuador när han är i bra målform.

När ComeOn erbjuder fina 2,60 på att Ecudor vinner så lägger vi ett spel direkt, vi håller dem som större favoriter än så och det är ett givet speltips.

Speltips: Ecuador vinner till oddset 2,60
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*