Redbet Recension

Redbet växer så det knakar tack vare ägarbilden, en av nätets allra bästa välkomstbonusar och en trevlig produkt. Man har varit med sen 2002 men det är ändå inte så många som känner till att Redbet är ett bra alternativ, då man synts väldigt lite i TV-reklam under åren. För oss är det därför givet att rekommendera spelbolaget till våra besökare, inte minst på grund av den fina bonusen. När spelbolaget köptes upp av mediekonglomeratet Bonnierkoncernen i 2013 var det definitivt att Redbet kommit för att stanna.

Totalbetyget blir riktigt bra när de levererar på alla plan. Det finns ingenting att anmärka på. Det som sticker ut till deras fördel är deras fina oddsbonus för nya medlemmar samt deras hemsida som vi tycker är riktigt bra i jämförelse med många andra.

Registrera konto i dag och ta del av en insättningsbonus på 100% upp till maximalt €200!

Redbet växer så det knakar tack vare ägarbilden, en av nätets allra bästa välkomstbonusar och en trevlig produkt. Man har varit med sen 2002 men det är ändå inte så många som känner till att Redbet är ett bra alternativ, då man synts väldigt lite i TV-reklam under åren. För oss är det därför givet att rekommendera spelbolaget till våra besökare, inte minst på grund av den fina bonusen. När spelbolaget köptes upp av mediekonglomeratet Bonnierkoncernen i 2013 var det definitivt att Redbet kommit för att stanna. Totalbetyget blir riktigt bra när de levererar på alla plan. Det finns ingenting…

Recensionöversikt

Historia
Odds
Bonusar
Hemsida
Betalningar
Support

93

 

Historia

Som regel är det inga problem att prova nya spelbolag men det finns ju fall där bolag använt sig av sina medlemmars deponerade pengar och fått problem med likviditeten senare. Därför är det trevligt att det finns spelbolag med en stark ägarbild och historia och just i Redbets fall är det sannerligen så. Det är en extra trygghet för varje ny medlem.

Redbet grundades 2002 och inledde sin onlineverksamhet under 2004. Deras mål är att skapa en underhållande, inspirerande och förtroendeingivande spelplattform där spelupplevelsen prioriteras. Under 2013 köptes bland annat Redbet och dess varumärke upp av Bonnierkoncernen. Bonnier grundades 1837 och gör en vinst på ungefär en kvarts miljard varje år. Med andra ord är dina pengar säkra i Redbets händer, tills det att du väljer att casha ut.

 

Odds

Oddsen hos Redbet ligger ganska exakt på vad marknadssnittet ligger på. Man kan därmed inte mäta sig mot de allra bästa men som vi tidigare nämnt är det heller inte vad man försöker åstadkomma. Fokus ligger på spelupplevelse och det får man genom ett stort utbud av matcher och marknader. Upp emot 10,000 olika marknader brukar alltid finnas tillgängliga och på en vanlig match från exempelvis Premier League har man upp emot 100 olika marknader att spela på. Man har också gott om liveodds, just nu via vad som kallas just Liveodds samt också SuperLive. SuperLive är en nyuvecklad liveoddstjänst som är något utöver det vanliga, allt för spelupplevelsen.

 

Bonusar

Just Redbets bonus och bonusar är något vi vill slå ett slag för. Det är inte marknadens största bonus men med tanke på villkoren för att ta emot bonusen skulle det kunna vara den bästa. Välkomstbonusen hos Redbet, som är en insättningsbonus, gäller 100% upp till 200 euro. Euro är den enda valutan man kan ha hos Redbet men med andra ord innebär det en dubblering av ungefär 1900 svenska kronor med dagens växelkurs. Sätt in 1900kr, få 3800kr att spela för! Man behöver bara spela odds över 1,50 för att insatsen ska räknas mot omsättningskraven som ligger på 11 gånger bonusen. Man har också andra erbjudanden som pengarna tillbaka för vissa marknader om det skulle bli en tråkig 0-0 match.

Nu gäller den här recensionen just odds och sportspel men vi vill ändå lyfta fram att man på casinot kan få upp till 1000 euro i bonus och 250 freespins. Vid registrering får man 20 freespins utan några som helst krav på att man ska sätta in pengar.

 

Hemsida

Vid det här laget har utseendet på ett spelbolags hemsida nästan standardiserats så man som besökare vet hur saker och ting fungerar. Det samma gäller hos Redbet med inloggning och tydlig navigation mellan huvudsektionerna längst upp på sidan. När det gäller att spela på odds, som vi är intresserade av, navigerar man från vänsterkolumnen för att hitta fram till det spelobjekt eller marknad man är ute efter. Vi gillar starkt att det finns en sökfunktion längst upp samt att man kan lista vilka matcher som har spelstopp inom 4 timmar, 8 timmar och 24 timmar. På det viset kan man ju hitta matcher man inte ens visste spelades. Själva oddsen presenteras på huvudsidan medan spelkupongen prestenteras i högerkolumnen. Allt finns på väl översatt svenska och här hade man haft ett toppbetyg om inte det vore för att man envisas med att visa upp snygga bilder på var sin sida av själva hemsidan. Det gör att det som är viktigt blir onödigt plottrigt. Vi hade föredragit en funktionell navigering över hela skärmens bredd och den dagen det sker ändrar vi betyger på den punkten.

 

Betalningar

När det gäller betalningar håller Redbet hög klass både när det gäller insättningar och uttag. Om vi börjar med insättningar betyder det helt enkelt att man kan sätta in pengar på alla de vanligaste sätten, med kortast möjliga väntetid och i de flesta fall helt gratis. Betalning med NETeller, Skrill, direktbetalning via bank eller klassisk banköverföring kostar ingenting. Så länge direktbetalning via bank finns som alternativ är det inte så viktigt att man har en avgift om 2,5% för insättningar via kontokort, men vi tycker det är för mycket, det är förlegat och vi drar ner totalbetyget som en följd. Minsta insättning är 20 euro. När det gäller uttag är det fria uttag kostnadsfritt.

 

Support

Enda man möjligtvis skulle klanka ner på när det gäller Redbets support är att man inte har dygnsöppet. Det är dock inte ett kriterium för att få toppbetyg från oss. Via deras sida för support är det klart och tydligt vad man erbjuder och hur kommer i kontakt med dom. Livechat, telefon och vanlig e-post är alternativen och man har svenska öppettider mellan 09:00 och 01:00. Det finns ett kontaktschema via deras sida men annars är e-posten man når dom på support-se@redbet.com. Har man mer bråttom än så kan man ringa på 086673322 eller använda livechatten.

Registrera konto i dag och ta del av en insättningsbonus på 100% upp till maximalt €200!