Speltips

Stryktips v16: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

Veckans stryktipsomgång har en jackpot på cirka 13 miljoner. Men det är en något annorunda kupong som ska bemästras den här veckan. 1 match från FA Cupen, 1 match från Premier League, 10 matcher från Championship och en match från Allsvenskan är vad som krävs för 13 rätt.

Läs Mer »

Stryktips v15: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

Veckans stryktipsomgång har en jackpot på cirka 13 miljoner. 12 av de 13 matcherna kommer från det engelska ligasystemet, 6 vardera från Premier League och Championship. Den sista matchen kommer precis som förra veckan från Allsvenskan. Oddsen hämtas den här veckan från Bethard, som satsar stort på sin sportsbook sedan de presenterade Zlatan som sin nya ...

Läs Mer »

Stryktips v14: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

Den här veckan är jackpotten ungefär 14 miljoner på stryktipset. 12 av matcherna kommer från det engelska ligasystemet, med 7 hämtade från Premier League och 5 från Championship. Kupongens sista match är Örebro-Norrköping från Allsvenskan.

Läs Mer »

Stryktips v13: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

Svenska Spel har toppat stryktipskupongen den här veckan. Efter förra veckans lågvattenmärke är det den här  veckan 7 matcher från Premier League, 2 från Championship, 1 från League One och 3 toppmatcher från Europa på menyn. Dessutom är det jackpot med cirka 10 miljoner i potten. Oddsen hämtas den här veckan från Bethard, som gjort ...

Läs Mer »

Stryktips v12: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

Det är landslagsuppehåll, men blir bara en internationell match på kupongen den här veckan. Resten av innehållet hämtas från lägre divisioner i England, med 9 matcher från League One, 2 matcher från Legue Two och en match som lottas.

Läs Mer »