Pinnacle Sports Recension

Ett av de största bolagen i världen med en lång historia inom nätspel och en dedikering till bra odds utan gränser. Sedan 2001 har Pinnacle haft mottot att aldrig limitera en spelares vad, inte stänga konton och aldrig neka ett spel. Pinnacle är stället om man vill ha bra odds och kunna spela tungt utan limitering. Bolaget finns i 200 länder och har ett fantastiskt gott rykte.

Registrera konto i dag och spela de högsta oddsen med de lägsta marginalerna!

Ett av de största bolagen i världen med en lång historia inom nätspel och en dedikering till bra odds utan gränser. Sedan 2001 har Pinnacle haft mottot att aldrig limitera en spelares vad, inte stänga konton och aldrig neka ett spel. Pinnacle är stället om man vill ha bra odds och kunna spela tungt utan limitering. Bolaget finns i 200 länder och har ett fantastiskt gott rykte. Registrera konto i dag och spela de högsta oddsen med de lägsta marginalerna!   Historia Pinnacle grundades redan 1998 och är en av pionjärerna inom spel på nätet. Man började under namnet…

Recensionöversikt

Historia
Odds
Bonusar
Hemsida
Betalningar
Support

87

 

Historia

Pinnacle grundades redan 1998 och är en av pionjärerna inom spel på nätet. Man började under namnet Heritage Sports från den lilla ön Margarita. Bolaget har nu sin bas i Curacao och är fullt licencerade och reglerade i Holländska Antillerna. Pinnacle var först med att satsa på volym med en mindre marginal och fick på så sätt en stor popularitet när spelare kunde få upp till 20% bättre odds än hos konkurrenterna. I 2007 valde pinnacle att sluta acceptera spel från USA för att följa den nya lagstiftningen och har alltid varit noga med att följa all reglering.

 

Odds

Som tidigare har nämnts är Pinnacles affärsmodell att ha bättre odds än konkurrenterna och istället generera en större volym. Detta är så klart bra för oss spelare som ofta hittar utmärkt värde hos Pinnacle, speciellt på våra tips från USA samt fotboll. Vad som vid första anblick är udda kan vara att oddsen är rundade till 3 decimaler vilket är för att vi spelare ska få så exakta odds som möjligt. De flesta andra bolag avrundar och därför ser du sällan 3 decimaler. Då de tar emot höga insatser och är beroende av volym är utbudet inte bland det allra bästa. De har helt enkelt ingen möjlighet att erbjuda alla möjliga odds på mindre marknader som antal hörnor och antal kort. De 5-15 vanligaste finns dock alltid där och med sina höga odds och låga marginaler tillhör de toppskiktet av spelbolag online.

 

Bonusar

Pinnacle har ingen specific välkomstbonus och använder sig inte av regelbundna extra bonusar. Anledningen är att de opererar med en 2% marginal vilket är betydligt lägre än resten av industrin som ofta har 6-10% marginal. Detta kan ses som att du faktiskt har en bonus på varje spel utan att behöva tänka på omsättningskrav. Att inte ha bonusar gör inte betyget för Pinnacle sämre eftersom oddsen är fantastiska.

 

Hemsida

Hemsidan är väldigt enkel med stora tydliga ikoner från första sidan. Med ett lägre utbud än vad som är normalt blir hela upplevelsen väldigt enkel. All fokus ligger på de vanligaste spelen och det finns inget krångel. I sin strävan att utbilda spelarna till att bli bättre spelare har Pinnacle under åren upparbetat en fantastisk databas med artiklar om sport och spel. Här kan man alltid hitta bra information innan man lägger ett spel. Liksom vår spelskola erbjuder de också massa artiklar om spelstrategi.

 

Betalningar

När det kommer till betalningsmetoder så täcks alla de viktigaste metoderna, från kortbetalningar till onlineplånböcker så som Neteller och Skrill. Insättningar hanteras direkt och kostar givetvis ingenting. När det gäller uttag är alla kunder berättigade till ett kostnadsfritt uttag per kalendermånad. Om man vinner så stort att man behöver göra fler uttag än så kan man komma att betala en avgift på dryga hundringen. Detta är förståeligt då bland annat internationella banköverföringar, som oftast är aktuella för oss svenskar, är kostsamma.

 

Support

Kundtjänst finns redo att hjälpa till dygnet runt och brukar vara snabba med att svara. Om man tycker att “more is less” så är Pinnacle Sports lysande då de endast svarar på e-post. Det görs dock otroligt snabbt och de har öppet dygnet runt. Maila till csd@pinnaclesports.com från din registrerade e-post och kom ihåg att inkludera ditt konto-ID. Supporten är kunnig och väl påläst om sport. Som nämnt finns det dock inget nummer man kan ringa och inte heller någon live chat som man kan få hjälp direkt från. Det kan anses dåligt med kan mycket väl också vara anledningen till att de klarar svara så snabbt som de gör via e-post.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*