ComeOn Recension

I vår första recension av ComeOn från 2015 påpekade vi att ComeOn fortfarande var ett relativt okänt bolag för många trots 4 år på nacken. Nu 3 år senare gäller det knappast längre. Man har fortsatt att synas på TV och man har nyligen köpts upp av Cherry som är börsnoterade i Sverige. Spelbolaget ComeOn är numera en av de större på marknaden och det här är spelbolaget vi rekommenderar om man vill hålla sig till ett spelbolag där man kan göra allt.

I vår första recension av ComeOn från 2015 påpekade vi att ComeOn fortfarande var ett relativt okänt bolag för många trots 4 år på nacken. Nu 3 år senare gäller det knappast längre. Man har fortsatt att synas på TV och man har nyligen köpts upp av Cherry som är börsnoterade i Sverige. Spelbolaget ComeOn är numera en av de större på marknaden och det här är spelbolaget vi rekommenderar om man vill hålla sig till ett spelbolag där man kan göra allt.   Historia ComeOn skapades av 6 personer inom spelbranschen som ansåg att en spelsida skulle ha…

Recensionöversikt

Historia
Odds
Hemsida
Bonusar
Betalningar
Support

83

 

Historia

ComeOn skapades av 6 personer inom spelbranschen som ansåg att en spelsida skulle ha spelaren i fokus och inte bara fokusera på marginalerna. Det tog ett par år innan man fick ordentlig fart men nu är man en av huvudaktörerna på den svenska marknaden.

ComeOn har som motto att man ska sakna dem när man inte spelar hos dem och det gör man ofta. Det finns alltid bra och roliga erbjudanden som får dig att komma tillbaka.

 

Odds

Utbudet av spel och odds är stort och ofta får du erbjudanden som gör det ännu mer lockande att välja just ComeOn för ditt spel. De kan inte mäta sig med de allra främsta i branschen eftersom bästa odds inte är vad de har som motto. Oddsen är dock mer än marknadsmässiga och vi hittar ofta bra spel hos Comeon när vi ger dig dagens bästa spel.

 

Bonusar

Välkomstbonusen är en av de absolut bästa som finns att hämta online och det oavsett vilken nivå du spelar på. Det finns nämligen två olika insättningsbonusar för nya kunder. Dels kan man med en insättning på 100kr få hela 500kr att spela för eller om man vet med sig att insatserna kommer bli något högre kan man sätta in mer än så och dubbla insättningen, upp till maximalt 3000kr. Hade du tänkt sätta in 3000kr får du alltså 6000kr att spela för. Med bonusar som det här ger det dig en riktig bra chans att bygga bankrulle utan att egentligen ta en risk.

ComeOn har ofta stora kampanjer som ger flera bonusar under en intensiv tidsperiod och det finns ofta extra bonusar och erbjudanden när det är Premier League och Allsvenskan.

 

Hemsida

Hemsidan är enkel och du får direkt en överblick på de senaste erbjudandena och de mest populära spelen just nu. Sidan är enkel att få en överblick över och det är lagom mycket på sidan för att inte krångla till.

En riktigt bra kampanj är Krysset som man kan spela helt gratis. Det fungerar precis som stryktipset med undantaget att alla har samma chans att vinna eftersom man inte kan köpa sig fler garderingar. För att kunna vinna måste man också placera ett spel. Krysset är en fantastisk anledning att komma tillbaka varje vecka.

 

Betalningar

På ComeOn finns ett väldigt stor utbud av betalningslösningar, allt från VISA och Mastercard till Neteller och PugglePay. Man har också inbetalning via mobil som sedan dyker upp på din mobilräkning vilket både är snabbt och enkelt. Enda problemet är att mobil betalning har en ganska hög avgift. Vi här på VinnOnline är lite allergiska mot avgifter på inättningar och toppbetyget får vänta av den anledningen. Det ska dock nämnas att man kan undvika avgifterna för de flesta metoderna genom att sätta in ett lite högre belopp direkt.

När det kommer till uttag så är de helt utan avgift och Comeon är alltid väldigt snabba på att betala. Till skillnad från andra bolag så processerar de uttag flera gånger om dagen.

 

Support

Kundtjänsten är självklart helt svensk och finns tillgänglig på mail kundtjanst@comeon.com. Mail besvaras mellan 10 och 23 alla dagar och du kan även använda livechat eller telefon om du behöver ett svar genast. Livechat och telefon är öppen mellan 11:00-22:00.

Vi har alltid bemötts professionellt och snabbt hos ComeOn och det märks att man lägger ner mycket tid på en duktig och kunnig support. Det är ett stort plus när man inte behöver vänta utan istället får ett snabbt svar.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*