Betfair Recension

Betfair är ett av världens största spelbolag med över en miljon aktiva kunder och 1800 anställda. Bolaget är sedan 2010 listat på Londonbörsen och med resurser och stark tillväxt kommer stabilitet och säkerhet. Det är därför vi på VinnOnline varmt kan rekommendera Betfair som en trygg och pålitlig spelpartner på nätet.

Registrera konto i dag och ta del av en välkomstbonus på upp till 2000 kr!

Betfair är ett av världens största spelbolag med över en miljon aktiva kunder och 1800 anställda. Bolaget är sedan 2010 listat på Londonbörsen och med resurser och stark tillväxt kommer stabilitet och säkerhet. Det är därför vi på VinnOnline varmt kan rekommendera Betfair som en trygg och pålitlig spelpartner på nätet. Registrera konto i dag och ta del av en välkomstbonus på upp till 2000 kr!   Historia Betfair är sprunget från en idé som grundaren Andrew Black fick 1998 om ett nytt sätt att lägga spel och på så vis få bättre odds och ta bort spelbolagen i…

Recensionöversikt

Historia
Odds
Bonusar
Hemsida
Betalningar
Support

87

 

Historia

Betfair är sprunget från en idé som grundaren Andrew Black fick 1998 om ett nytt sätt att lägga spel och på så vis få bättre odds och ta bort spelbolagen i samma vända. Efter en tids tänkande övertalade han affärskollegan Edward Wray om att investera och ”The Sporting Exchange” var född.

Konceptet var en spelbörs där spelare spelade mot varandra utan ett spelbolag som mellanhand. Man lanserade sitt första event som var Epsom Oaks och hade parader genom London med kistor och skanderade ut spelbolagens död.

Efter mycket publicitet så fortsatte bolaget att växa, 2006 lade man till en mobil produkt samt ett onlinecasino som hade nya idéer. Ett dragplåster var Black Jack Zero där det inte fanns någon fördel för huset. 2010 var en enorm milstolpe då man lanserades på Londonbörsen med vad som då var den största .com lanseringen någonsin. 2013 kompletterades den redan framgångsrika spelbörsen med en vanlig oddstjänst för att kunna erbjuda något för alla.

 

Odds

Om man är ute efter bra odds så är Betfair det bästa stället, i alla fall om man är bekväm med en oddsbörs. Med en hög volym av spelare och god likviditet erbjuds som regel alltid ett av de bästa oddsen hos Betfair. Det gäller på de allra största sporterna så som fotboll och tennis. Vinsten hämtar Betfair genom att ta en liten avgift på vinnande spel. Som standard är denna 5% men detta rabatteras då du tjänar in Betfair-poäng för varje insats. Märk väl att vi räknat med denna avgift när vi slår fast att Betfair ofta har högst odds på marknaden och får toppbetyg.

Numera är dock Betfair mycket mer än en oddsbörs och det finns ockspå en vanlig ”bok” där du kan spela mer traditionellt. På VinnOnline är det alltid indikerat om oddset kommer från börsen eller boken. Självklart kan du också spela live på en mängd marknader och möjligheten finns också att ta hem vinster tidigt om man inte klarar av spänningen mot slutet av en match.

 

Bonusar

Just nu kan nya kunder dra fördel av en välkomstbonus på upp till 2000 kronor vilket är ett utmärk sätt att starta din Betfair-resa. Betfair har ofta extra bra erbjudanden i samband med stora matcher och har nästan varje helg någon form av extra morot för att välja dem just den helgen. Vi här på VinnOnline kommer givetvis att tipsa om när det är värde och när man kanske ska hitta något annat spel. Just nu så kan man få extra bonusar om man använder deras tidiga utbetalning.

Det finns också en extra bonus på 300 kronor som man får genom att tipsa en kompis om sidan. Håller man utkik och kollar deras mail så får man alltid något spännande erbjudande.

 

Hemsida

Hemsidan är tydlig och lättnavigerad och det är enkelt att följa sina positioner när man spelat på börsen. Man hittar snabbt till sina favoriter eftersom de stora marknaderna har sina egna flikar längst upp vilket underlättar. Väl inne på en sport ser man direkt vad som är spelbart live. Det stora minuset just nu är om man vill använda deras traditionella bok så finns inte den ännu tillgänglig på svenska.

Totalt sett får sidan mer än godkänt. Den är inte helt perfekt för en total nybörjare men den är lätt att lära sig. Vill man ha marknadsodds så är det en viktig del att kunna spela på en börs.

Betfair har nyligen gjort om sin sida så om det önskas kan man fortfarande byta till deras gamla utseende och funktionalitet. Sidan har också en TV-guide som visar vilka sporter som visas på svensk tv och enkla länkar att spela på dem.

 

Betalningar

På betalningar så finns det mesta man kan önska sig. Insättningar fungerar utan problem och alla uttag vi har gjort har hanterats väldigt snabbt. Det som drar ner betyget här är att de fortfarande tar en avgift på 1,5% när det gäller insättning via kort, något vi inte gillar. Det finns dock andra möjligheter som inte kostar något och bästa botet mot insättningsavgifter är att ha en stående bankrulle och bara ägna sig åt uttag. De fantastiska oddsen kompenserar också upp till viss del.

 

Support

Svensk kundtjänst är öppen mellan 10:00 och 18:30 svensk tid och man kan då ringa direkt på telefonnummer 0850520169. Om man hellre mailar så kan man använda sverige@betfair.com. Vår erfarenhet är snabba svar under supportens öppetider och utanför öppetiderna så kan man få vänta till följande dag. Kundtjänsten är där för din skull så tro inte att det finns några dumma frågor, de hjälper dig med allt. Behöver man hjälp under dygnets andra timmar kan en alternativ lösning vara att kontakta den engelska supporten om man känner sig bekväm med det. Denna är tillgänglig dygnet runt.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*