Världens största spelbolag bjuder på gratisspel!

Under måndagen spelas det inte mycket vettig fotboll men lyckligtvis håller de igång som vanligt i England. Det är heller inte vilken måndagsmatch som helst utan Arsenal tar emot Manchester City som knappa favoriter. Bet365 är världens största spelbolag sett till omsättning, det som rankas högst bland spelarna online och det som har högst betyg bland våra recensioner. Vi nämner i vår recension att de ofta erbjuder riskfria spel för att öka omsättningen ytterligare när det vankas stormatcher och just ett sånt tillfälle är det denna måndag.

Alexis Sanchez

Man bjuder på ett riskfritt liveoddserbjudande i matchen mellan Arsenal och Manchester City. Det man behöver göra för att kvalificera sig för det riskfria spelet är att placera ett spel före matchstart, något som de flesta sport- och spelintresserade ändå gör. När man gjort det får man automatiskt ett riskfritt spel via liveodds. Skulle du förlora ditt liveoddsspel återbetalas din insats, upp till maximalt 250 kr.

Bet365 Logo

Som ett exempel satsar du 500 kr på att Arsenal vinner matchen till 2,45 i odds någon gång före matchen startat. När matchen väl är i gång tycker du Ramsey verkar se spelsugen ut och du satsar ytterligare 500 kr på att han ska göra första målet till 15,00 i odds. Det spelar ingen roll om du lägger ditt livespel i första eller sista minuten, men det är ditt först placerade livespel som är det riskfria spelet.

Det första spelet på Arsenal är ett helt vanligt spel och om Arsenal vinner så vinner också du. Om Ramsey inte skulle göra första målet betalas 250 kr tillbaka till ditt konto eftersom man fick ett riskfritt spel upp till just 250 kr. Om däremot Ramsey gör första målet har du vunnit 7500 kr och det tycker vi är fina odds för att han ska göra mål först!

Hos Bet365 finns det som alltid gott om spel att välja mellan då det också som livespel finns över 70 olika marknader som till exempel antal hörnor, antal mål, nästa målgörare, hur görs nästa mål, antal inkast under en viss tidsperiod och många fler.

Det här erbjudandet gäller för både nya och existerande spelare hos Bet365. För er som inte har ett konto sen tidigare kan man alltså hämta hem 1500 kr gratis som välkomstbonus och ytterligare 250 kr som riskfria spel just nu. Sen finns det ytterligare bonusar att hämta på Games, Poker eller Casino om det är intressant.

Registrera ett konto idag för att hämta hem 1500 kr och möjligheten till extrapengar från måndagens toppmatch. Har du frågor kring Bet365 eller dess erbjudanden kan du kommentera under, ringa dem direkt på 020 798 365 eller ta direktkontakt via deras LiveChat.

Vi på VinnOnline önskar er lycka till!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*