Topptipset

Stryktips v32: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

Förra veckan gjorde Championship comeback på stryktipset och den här veckan är det dags för Premier Leagues återkomst. Föreutom Premier League och Championship är det dessutom 2 matcher från Allsvenskan på veckans kupong.

Läs Mer »

Stryktips v28: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

Den här veckan får vi vänta till på söndag innan vi vet den rätta stryktipsraden. För att fylla ut kupongen så blir det dessutom matcher från både Norge och Irland i tillägg till de 11 matcherna från Allsvenskan och Superettan.

Läs Mer »

Stryktips v26: Oddsanalys

Stryktipset - Vi ses på lördag!

Midsommar är över. Sillen är uppäten och snapsen uppdrucken. Livet återgår därmed till det normala och stryktipset på lördag. Allsvenskan gör comeback på stryktipset, efter uppehållet, men vi får nöja oss med 3 matcher därifrån på en kupong som i övrigt har 10 matcher från svenska Division 1.

Läs Mer »

Topptipset Torsdag

topptipset

Vi på VinnOnlines redaktion försöker varje vecka vägleda våra besökare till smarta val när det kommer till att spela på Stryktipset, Europatipset och Topptipset. Vårt fokus ligger på att spela smart sett till spelvärde samtidigt som vi är intresserade av att vara med när de stora utdelningarna ska delas ut. Grön färg betyder ett stort ...

Läs Mer »