Stryktips v9: Oddsanalys

Det blir en standardkupong på stryktipset vecka 9, 6 matcher från Premier League och 7 matcher från championship. Jackpotten är på cirka 10 miljoner, så för tillfället finns det övervärda att hämta den här omgången. Oddsen hämtas från Mobilebet, ett spelbolag på frammarsch som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 2500 kr i sportbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Vill du tjäna 10,000 riskfritt? Vi har en guide till hur du kan ta del av spelbolagens bonus utan risk.

Det är inte så många starka färger i veckans oddsnalys, men desto mer gult i tabellen. Så det finns en hel del tecken med visst värde. Det som sticker ut är dock de röda tecknen, Watford och Aston Villa, som båda är överspelade mer än 10 procentenheter. När det gäller Aston Villa är de överspelade mer än 16 procentenheter och värdet fördelat på krysset och tvåan, så där kommer vi attt spela mot dem och skriva x2 på rad 7. Även Watford förtjänar att spelas mot, även om tvåan lockar mer än krysset i match 6. Största värdet återfinns också i match 6, där det skiljer mer än 9 procentenheter för West Bromwich när man jämför sannolikheten enligt oddsen med streckfördelningen.

Att hitta spikar är lättare den här veckan än förra omgången. Liverpool och Tottenham är båda storfavoriter på hemmaplan, har varsin het måskytt och dessutom visst värde i oddsanalysen. Ettorna i match 1 och 5 ska spikas utan någon tvekan. Även Southampton har fint värde i match 3 och är fvoriter mot Stoke, även där bör ettan spikas. Preston har ett fint värde i match 8 och trots bortaplan är de en spikkandidat. Slutligen är lag som Leicester, Bristol C och Millwall tydliga favoriter på hemmaplan och trots att de alla tre är något överspelade så kan man hitta en eller två spikar där.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*