Stryktips v8: Oddsanalys

Efter nästan 2 veckors uppehåll är Premier League tillbaka och de första 6 matcherna på veckans kupong kommer därifrån. De sista 7 matcherna hämtas från Championship och i potten ligger det cirka 11 miljoner. Oddsen hämtas från Mobilebet, ett spelbolag på frammarsch som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 2500 kr i sportbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Vill du tjäna 10,000 riskfritt? Vi har en guide till hur du kan ta del av spelbolagens bonus utan risk.

Oddsanalysen är inte lika färggrann den här  veckan. Men det finns 3 matcher som är överspelade mer än 10 procentenheter och en fjärde precis på gränsen. Värst är QPR som är överspelade mer än 13 procentenheter, de övriga tre är Burnley, Leeds och Norwich. Av dessa fyra är det bara Norwich som är tänkbart att spela på, då de är storfavoriter hemma mot Bolton. När det gäller Leeds är det ett fenomen på stryktipset att de så gott som alltid är överspelade och många stryktipsspelare verkar undermedvetet  överskatta dem. Den här veckan är Leeds överspelade mer än 12 procentenheter i en match de inte ens är favoriter i, enligt oddssättarna, och spiktvåan på Brentford lockar. Även Burnley är kraftigt överspelade i en match där oddsen säger att det är närmast 50-50 mot Southampton.

Veckans bästa spik är Liverpool, som är storfavoriter mot West Ham och till och med har ett minimalt värde. Firma Salah-Firminho-Mané hade lekstuga mot Porto i Champions League och trots defensiva problem ska de kunna ta 3 poäng här utan allt för stora problem. I övrigt finns det få spikkandidater den här veckan och bortsett från värdet på Brentford finns det egentligen inget spikvärt.

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*