Stryktips v7: Oddsanalys

Den här helgen får vi klara oss utan Premier League och det blir istället 3 matcher från FA cupens femte omgång högt upp på veckans stryktips. 7 matcher från Championship och 3 från League One fyller ut resten av kupongen. Oddsen hämtas från Mobilebet, ett spelbolag på frammarsch som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 2500 kr i sportbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det är gott om färger i veckans oddsanalys. Det är inte mindre än 6 hemmalag som är överspelade mer än 10 procentenheter och i 3 av fallen är det er än 10 procentenheters värde på deras mottåndare. Veckans mest överspelade lag på stryktipset är Cardiff, där det skiljer strax över 20 procentenheter jämfört med sannolikheten enligt oddsen. Deras motståndare Middlsbrough har fått det mest av värdet och är ett av de 3 lagen med störst värde. Helt klart ska man välja bort ettan i match 5, men om man väljer att spela x2 eller spikar tvåan beror på hur stort system man lämnar in. De övriga 5 lag som är kraftigt överspelade än Birmingham, QPR, Sunderland, Shrewsbury och Southend. I samtliga fem fall bör man välja bort ettan och när det gäller gäller match 10 och 13 så är bortalagen Brentford och Portsmouth favoriter med fint värde, så där är det bara att spika tvåan.

När det gäller spikar är den mest givna Man U, som är stora favoriter och har fint värde i match 1. Brighton i match 2 är något överspelade, men är stora favoriter borta mot Coventry och känns även de spikvärda. Bortser man sedan från tidigare nämnda Brentford och Portsmouth så är sedan den enda spikkandidaten Fulham. Fulham är femte största favoriten, enligt oddsen, hemma mot Aston Villa och bara marginellt överspelade.

 

En kommentar

  1. Tack för det jobb du lägger ner på detta.
    Det uppskattas

    Häls Kent

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*