Stryktips v6: Oddsanalys

Det är ca 12 miljoner jackpot i helgens stryktipsomgång. Kupongen man ska pricka in 13 rätt på innehåller 5 matcher från Premier League och de resterande 8 matcherna kommer från Championship. Oddsen hämtas från Mobilebet, ett spelbolag på frammarsch som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 2500 kr i sportbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det är inga stora värden att prata om den här veckan. Det är bara ett tecken där det skiljer mer än 10 procentenheter mellan streckfördelningen och sannolikheten enligt oddsen. Ipswich, i match 10, är överspelade nästan 16 procentenheter hemma mot Burton. Värdet från ettan är jämnt fördelat på krysset och tvåan och i match 10 blir det till att spela mot Ipswich och skriva in x2. När man talar om mindre värden så är det en hel bunt ettor som är ordentligt överspelade. Everton, Stoke, Swansea, Bristol C, Derby och Nottingham är samtliga överspelade mer än 5 procentenheter och med det i åtanke är det egentligen bara Bristol City som känns spelvärda av dem. Crystal P har ett fint väre i match 2, men är väl knappst spikvärda.

När det gäller spikar är det tunnsått och det finns bara en solklar, Man City i match 1. Man City är storfavoriter hemma mot Leicester och har dessutom fint värde. Trots deras skadeproblem finns ingen tvekan om att ettan ska spikas. I övrigt finns bara två kandidater, Middlesbrough och Wolverhampton. När det gäller Wolverhampton är de något överspelade, men tillräckligt stora favoriter för att de båda ska ska spikas, i brist på alternativ.

 

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*