Stryktips v52: Oddsanalys

Det är återigen jackpot med cirka 13 miljoner i potten för stryktipset. Kupongen man ska bemästra för att ta del av jackpotten innehåller 6 matcher från Premier League samt 7 från Championship. Oddsen hämtas från Mobilebet, ett spelbolag på frammarsch som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 2500 kr i sportbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Veckans största värde finner vi den här vackan i match 2. Hemmalaget Bournemouth är favoriter enligt oddssättarna medan stryktipsspelarna håller Everton som favoriter. Med ett fint värde på ettan så känns det om en given spik. Veckans mest överspelade är Leeds i match 8, som är överspelade nästa 12 procentenheter. Vi siktr på att ta värdet genom att spela mot Leeds och skriva x2 på kupongen.

Det finns en del bra spikkandidater den här veckan. Redan nämnda Bounemouth är en, men det finns två klarare kandidater. Chelsea och Liverpool är båda tydliga favoriter på hemmaplan och båda lagen har ett visst värde i oddsanaysen. Båda ettorna ska spikas! Brentford är en fjärde spik i match 9, de är favoriter på hemmaplan och med ett minimalt värde spikas det. Man U är däremot tveksamt. De är överspelade och med tnke på deras formkurva lockar garderingskrysset.

 

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*