Stryktips v50: Oddsanalys

Det är återigen är jackpot med cirka 13 miljoner i potten för stryktipset. Kupongen innehåller 13 matcher från de två högsta ligorna i England och det är 6 matcher från Premier League samt 7 från Championship som ska tippas i jakten på pengarna. Oddsen hämtas från Mobilebet, ett spelbolag på frammarsch som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 2500 kr i sportbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Oddsanalysen den här veckan ger en hel del färg i tabellen. Det som sticker ut mest är match 8 oh 10 där hemmalagen i bådamatcherna är kraftigt överspelade och bortalagen har ett fint värde. Leeds är värst i klassen, då de är överspelade nästan 22 procentenheter på stryktipset och Norwich har nästan 15 procentenheters värde. Här kan vi inte se något annat än att spela mot Leeds och skriva in x2 på match 10. Bristol C är nästan lika illa när de är överspelade runt 16 procentenheter och Nottingham har 10 procentenheters värde. Även match 8 känns som en match där det ska spelas mot favoriten genom x2 gardering på kupongen. Chelsea och Watford är andra favoriter som är överspelade, men det kan vara svårt att utelämna dem och bör främst föranleda att man garderar upp krysset i de matcherna.

Spikar är det svårare att hitta den här veckan, men Arsenal känns som bästa alternativet trots att de är något överspelade. Man City går som tåget och kunde vila spelare inför mötet mot Tottenham, vars nycklspelare får slita hårt. När det dessutom finns ett visst värde på Manchester City så blir de nästa lag som spikas. Att hitta en tredje spik är en tuff uppgift, men Stoke hemma mot ett West Ham som har stora problem att prestera på bortaplan känns som bästa alternativet.

 

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*