Stryktips v5: Oddsanalys

Premier League är tillbaka efter en veckas gästspel av FA cupen. Transferfönstret har dessutom stängt och det innebär att det har blivit en del förändringar i lagen. Kupongen innehåller 6 matcher från Premier League och resterande 7 matcher är från Championship. Men de goda nyheterna är att cupspelet innebär gott om färger i oddsanalysen. Oddsen hämtas från Mobilebet, ett spelbolag på frammarsch som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 2500 kr i sportbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det är gott om färger i veckans oddsanalys, men bara 1 tecken där det är mer än 10 procentenheter skillnad mellan stryktipset och oddsen. Preston är ordentligt överspelade hemma mot Hull i atch 10 och värdet är jämnt fördelat på krysset och tvåan. Ryggmärgsreflexen här är att spela mot Preston och skriva x2 på kupongen. Det finns dessutom flera lag om är överspelade nära 10 procentenheter, som QPR och Leicester, men där värdet inte är lika jämnt fördelat på övrig tecknen. När det gäller Leicester kan det finnas skäl att ta med ettan, men värdet på krysset gör att det bör garderas. För QPRs del står det och väger om man ska spela emot dem, eller bara gardera upp med tvåan på Barnsley och där avvaktar vi för att se eventuella förändringar närmare spestopp.

Det finns två givna spikar den här veckan, Arsenal och Man U. Man U är solklara favoriter på hemmaplan och har ett visst värde medan Arsenal ”bara” är tydliga favoriter men har större värde i oddsanalysen. Båda ettorna ska spikas! Därefter finns det egentligen bara Brigton, som är knappa favoriter på hemmaplan och har hyfsat värde men som egentlgen inte känns spikvärda.

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*