Stryktips v49: Oddsanalys

Återigen är det jackpot på stryktipset med cirka 13 miljoner i potten. Det är också återigen 13 matcther från England på kupongen. Kupongen inleds med 6 matcher från Premier League och avslutas med 7 från Championship. Oddsen hämtas från Mobilebet, ett spelbolag på frammarsch som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 2500 kr i sportbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det är mycket orange färg i veckans oddsanalys. Det är 10 matcher  på kupongen där ett lag är överspelat mer än 5 procentenheter på stryktipset, men endast en av dessa är överspelade mer än 10 procentenheter. Det mest överspelaade laget är Aston Villa, där värdet är jämnt fördelat på kysst och tvåan. Aston Villa är dock så hårt överspelade att vi spelar mot dem och skriver i x2 på kupongen. När det gäller bra värden i övrigt så är Bentford och Middlesbrough två lag som är favoriter enligt oddssättarna och som har ett fint värde i oddsanlysen.

När det gäller spikar så kupongens klaraste spik Tottenham, de vilade de flesta startspelarna i den betydelselösa Champions League matchen och ska kunna mönstra bästa laet mot Stoke. De är kupongens största favori och har ett minimalt värde. Middlesbough är den näst bästa spiken på hemmaplan mot Ipsiwch, de har ett fint värde och är klara favoriter. Tredje spiken blir Brentford, som är favoriter enigt oddssättarna och där det finns fint värde, då stryktipsspelarna tror på Hull.

 

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*