Stryktips v48: Oddsanalys

Det är återigen jackpot på stryktipset med cirka 13 miljoner i potten. För att ta del av miljonerna är det 13 matcher från England som ska tippas. Kupongen inleds med 7 matcher från Premier League och avslutas med 6 från Championship. Oddsen hämtas från Mobilebet, ett spelbolag på frammarsch som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 2500 kr i sportbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Efter förra veckans färglösa oddsanalys är det den här veckan mer färger och därmed mer värden att dra nytta av. Framförallt är det 4 röda tecken som sticker ut och är överspelade mer än 10 procentenheter. Samtliga dessa 4 tecken är hemmalag och det är Stoke, West Bromwich, Ipswich samt Sheffield W som blivit ordentligt överspelade på stryktipset. Samtliga 4 är så pass överspelade i förhållande till sannolikheten enligt oddssättarna att vi rekommenderar att spela mot dem och skriva in x2 i samtliga matcher. När det gäller Ipswich är det mesta värdet på bortalaget Nottingham som har 10 procentenheters värde, men det känns vanskligt att spika tvåan i en match som oddssättarna säger ska bli helt jämn.

När det gäller spikar så är det bara 3 klara den här veckan, Liverpool, Tottenham och Brentford. Liverpool och Tottenham är båda favoriter på bortaplan och det finns dessutom ett litet värde enligt oddsanalysen. Att de dessutom har ligans hetast målskyttar i form av Salah och Kane gör valet ännu enklare. Tredje valet Brentford är favoriter på hemmaplan mot Fulham och har lite över 6 procentenheters värde enligt oddsanalysen.

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*