Stryktips v47: Oddsanalys

Precis som förra veckan är det jackpot på stryktipset. Men den här veckan är det ca 14 miljoner i potten. De 13 matcherna på kupongen kommer samtliga från England och det är 6 matcher från Premier League och 7 från Championship. Oddsen hämtas från Mobilebet, ett spelbolag på frammarsch som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 2500 kr i sportbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det är til och med mindre färg än förra veckan i oddsanlysen. Det finns några matcher som är på gränsen, men det är bara två tecken där värdet skiljer mer än 5 procentenheter. För att vara helt ärlig så finns det inget värde att tala om den här veckan. Samtliga storfavoriter är överspelade på stryktipset och det finns inte ens några chansgaderingar me fint värde. Det närmaste vi kommer värde är att stryktipsspelarna och oddsästtarna har olika åsikter om vilket lag som är favoriter i match 5, men båda parter är överrens om att det bör bli en jämn match. Tvåan i match 5 är även det tecken som är mest överspelat på stryktipset, så ska man följa oddsanalysen bör man undvika den. Störst värdet är Derby i match, men det kan inte bli tal om annat än värde-/chansgardering där.

Baserat på spikar finns det inga givna spikar den här veckan. Men storfavoriter som Man U och Tottenham är klara spikkandidater trots att de är överspelade. Liverpool är knappa favoriter på hemmaplan och har ett par procentenheters värde enligt oddsanalysen och i brist på annat så räcker det för att bli spik, trots att Chelsea har fin form.

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*