Stryktips v46: Oddsanalys

Efter det internationella uppehållet är det dags för spelarna att återvända till sina klubblag igen. Veckans kupong innehåller 7 matcher från Premier League och 6 från Chmpionship. Dessutom är det jackpot på cirka 10 miljoner och därmed ett färväntat övervärde att spela om. Oddsen hämtas från Bet365, världens största spelbolag, som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 1000 KR i sportsbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det är så gott som färglöst i veckans oddsanalys och därmed endast mindre värden på 10 av 13 matcher. Den enda match med en värdeskillnad på 10 procentenheter eller mer är match 3, är Burnley blivit överspelat nästan 14 procentenheter på stryktipset. Med ett värde som fördelats jämnt på krysset och tvåan så lockar det mest att spela mot Burnley och skriva x2 på rad 3. Manchester City, som gått fram som en ångvält i serien, har det största värdet i övrigt, då det finns ett värde på nästan 7 procentenheter på tvåan och det finns inga tvivel i våra ögon att tvåan ska spikas. Sista matchen med värde stort nog för att färgkdas är match 13, där Sunderland är överspelade på stryktipset och hela värdet finns på tvåan. Tvåan ska med på kupongen, men det är nog svårt att bortse från ettan i kupongens sista match.

När det gäller spikar är Manchester City kupongens klaraste spik. Även Bournemouth förtjänar en spik, som tydlig favorit på hemaplan med ett mindre värde. Därefter är det favoriter som är något överspelade som framstår som de bästa alternativen. Man U, Liverpool och Chelsea är samtliga klara favoriter som är överspelade några procentenheter och vill man inte gardera alla matcher så är det nog dessa 3 som ska spikas. Även Hull och Sheffield W kan i nödfall spikas, då de är favoriter på hemmaplan och Hull har ett visst värde. De övriga matcherna ska enligt oddssättarna vara jämna tillställningar där det vi avvaktar till lördag morgon för att se om det dyker upp några lagnyheter som ändrar värdet.

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*