Stryktips v45: Oddsanalys

När de stora ligorna tar uppehåll på grund av play-off matcherna till VM, så blir det en konstig kupong på veckans stryktips. Kupongen inleds med lördagens enda europeiska play-off match och eftersom det tydligen är helt otänkbart att ta matcher från det afrikanska vm-kvalet, så blir det sedan 6 matcher från League 1, 3 från League 2 och 3 matcher som lottas. Oddsen hämtas från Bet365, världens största spelbolag, som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 1000 KR i sportsbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Vi inleder med en brasklapp om att vi är tveksamma till att överhuvudtaget spela på veckans kupong. Med 3 matcher som lottas och fotboll från låga divisioner blir det för mycket lotteri. Med det sagt, så finns det visst värde i just de matcher som lottas och med 75% chans på Wigan och Southend samtidigt som det finns värde i oddsanalysen så framstår båda som klara spikar. Men det är rent lotteri vilket tecken som lottas fram. I övrigt är veckans trend att hemmalagen i League 1 är överspelade på stryktipset. När det gäller Blackpool, Gillingham och Scunthorp är de dessutom ordentligt överspelade sett till sannolikheten att de vinner enligt oddsen. I samtliga dessa matcher lockar det att spela mt dem och skriva in x2. Även Bradford är överspelade mer än 10 procentenheter, men där är mesta värdet på krysset och där blir det nog ettan som spelas tillsammans med värdegarderingen på kryss.

Förutom redan nämnda Wigan och Southend är det ont om bra spikar. Den tredje lottade matchen är bästa valet därefter, med ett Shrewsbury som har 9 av 16 bollar i lottningen. När det gäller de matcher som fakiskt ska avgöras på planen så är det bara Danmark och Oxford som framstår som spikalternativ. Båda lagen spelar på hemmaplan och är klara favoriter, men är överspelade på stryktipset.

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*