Stryktips v44: Oddsanalys

Precis som förra veckan är det enbart engelsk fotboll på stryktipskupongen. Flera av de största lagen i Premier League får dock vila fram till söndag, efter veckans europaspel. De första 5 matcherna hämtas från Premier League och de avslutande 8 matcherna kommer från Championship. Oddsen hämtas från Bet365, världens största spelbolag, som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 1000 KR i sportsbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det är färgglatt i veckans oddsanalys och inte minre än 5 matcher har tecken som är överspelade mer än 10 procentenheter på stryktipset. Värst av dem är Aston Villa, som är överspelade nästan 22 procentenheter och där finns inget annat att göra än att spela mot dem. Newcastle och Derby är inte långt efter då båda är överspelade runt 17 procentenheter och även i båda dessa matcher bör man spela mot hemmalaget. Millwall och Sheffield U är de två sista hemmalagen som är överspelade mer än 10 procentenhet och även dessa kan helt spelas emot. Millwall är dock inte helt självklar och har man en helgrdering över känns det som en bra match att använda den. I två andra matcher så finns det minst 10 procentenheters värde på Birmingham och Preston och dessa bör självklart spelas.

Birmingham och Preston är dock inga givna spikar.  Överlag är det svårt att hitta spikar den här veckan. Liverpool är den mest givna, som stor favorit och md visst värde i oddsanalysen. Southampton på hemmaplan mot Burnley förtäjnar även de en spik, även om värdet är litet. Därefter är det riktigt svårt att hitta någonting som ens liknar en spik och det enda tänbara är Norwich, trots att de är något överspelade.

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*