Stryktips v43: Oddsanalys

Det är enbart fotboll från de två högsta divisionerna i England på veckans kupong. De första 6 matcherna hämtas från Premier League och de avslutande 7 matcherna kommer från Championship. Oddsen hämtas från Bet365, världens största spelbolag, som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 1000 KR i sportsbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det är 3 tecken den här veckan som avviker 10 procentenheter eller mer i oddsanalysen och ett fjärde som är är precis under gränsen. Tecknen finns i match 10 och 12 där det är ettorna är överspelade på stryktipset i båda fallen. I match 10 är värdet jämnt fördelat på krysset och tvåan, men i match 12 ligger hela värdet på tvåan och Brentford har därmed kupongens bästa värde. När det gäller CArdiff imatch 10 lutr det åt allt hel spela mot dem och skriva in x2, men i match 12 är det enda givna att tvåan ska värdegarderas.

Veckans bästa spik är Liverpool, hemma mot Huddersfield med ett fint värde i oddsanalysen finns det ingen anledning att tveka. Även Man City har ett fint värde borta mot West Brom i en match de är klara favoriter att vinna, spiktvåan känns given. Chelsea och Arsenal är andra spikförslag, även om Arsenal är något överspelade och gardering med ett chanskryss lockar i den matchen. Matcherna i championship ser jämna ut på förhand och det gäller att invänta sena besked om vilka spelare som startar där innan raden lämnas in.

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*