Stryktips v42: Oddsanalys

Veckans stryktipskupong inleds med 5 matcher från Premier League, fortsätter med 7 matcher från Championship och avslutas med 1 match från Allsvenskan. Den här veckan visar även Oddsanalysen flera spännande värden. Oddsen hämtas från Bet365, världens största spelbolag, som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 1000 KR i sportsbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det som sticker ut mest i oddsanalysen är de 3 lag som är kraftigt överspelade på stryktipset. Stoke, Derby och Sheffield U är samtliga överspelade mer än 10 procentenheter och värst av dem är Sheffield U, som är överspelade nästan 20 procentenheter. Värdet i match 12 är spritt på krysset och tvåan, så det naturliga blir att spela mot Sheffileld United och spela x2. Stoke och Derby är även de kandiater till att spelas mot, men i båda dessa matcher är värdet centrerar på bortalaget och det viktiga blir att värdegardera tvåorna.

Veckans bästa spik är lätt den här veckan. Mnchester City är största favoriten på kupngen både enligt oddssättarna och stryktipsspelarna och när et dessutom finns ett fint värde på dem så blir spikettan självklar. Manchester U är även de en fin spikkandidat, som kupongen näst största favorit även om värdet är minimalt. Sedan blir det värre, med många jämna matcher där favoriten ofta är överspelad på stryktipset. Bristol C och Middlesbrough ligger dock närmast till hands. Ska man hitta en femte spik den här veckan lutar vi sedan åt Hull, som är knapp favorit borta mot Barnsley och har ett spännande värde.

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*