Stryktips v41: Oddsanalys

Det blir riktig klubblagsfotboll den här veckan på stryktipset och efter Svenska Spels misslyckade förra veckan är det jackpot på ca 13 miljoner. 6 matcher från Premier League, 5 från Championship och 2 från Allsvenskan står på menyn den här helgen. Oddsen hämtas från Bet365, världens största spelbolag, som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 1000 KR i sportsbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Jämfört med förra veckan är veckans oddsanalys något färglös. Största värdet finns på Middlebrough, som har precis över 10 procentenheter i oddsanalysen. Det finns inget tecken som är överspelat till samma grad, men Barnsley är värst i klassen med strax över 8 procentenheter och cementerar tvåan i match 7. Även Arsenal, West Ham och Östersund har fina värden  i oddsnalysen.

När det gäller spikar den här veckan så är det lagen som redan nämnts ovan som gäller. Middlesbrough, Arsenal och Östersund är klara spikkandidater som favoriter med fint värde. Dessutom finns klara favoriter som Manchester C och Tottenham, som har visst värde. Slutligen så ser även Sheffield U ut att kunna vara en spik, de har 55% sannolikhet att vinna enligt oddsen och det finns ett minimalt värde i oddsanalysen.

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*