Stryktips v40: Oddsanalys

Det blir en något konstig kupong med storfavoriter och enorma värden den här veckan. De första 7 matcherna är från det europeiska VM-kvalet och de 6 sista från League One, men 2 av dem kommer att lottas. Oddsen hämtas från Bet365, världens största spelbolag, som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 1000 KR i sportsbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det var någon på Svenska Spel som inte gjorde sitt jobb när veckans kupong konstruerades och därför blir det en konstig kupong, med 6 tecken som har minst 10 procenenheters värde. Det absolut största värdet finns på Frankrike, som är kupongens näst största favorit enligt oddssättarna, men där stryktipsspelarna valt bort dem och de har över 20 procentenheters värde. De följs av Grekland med över 15 procentenheters värde och Nederländerna med strax över 12. Dessutom finns det fint värde på de 2 matcher som ska lottas, då ren sannolikhet råder där och det finns minst 15 pocentenhets värde på de båda ettorna. Rotherdam är 6:e laget med stort värde i en match där oddssättarna håller dem som knappa favoriter, men stryktipsspelarna håller Rochdale som klara favoriter på hemmaplan.

Samtliga 6 lag ovan är spikkandidater och även om match 13 kan behöva viss gardering så är övriga 5 lag solklara spikar. Dessutom finns det ett fint värde på Sverige hemma mot Luxemburg där allt annat än en etta verkar oundvikligt. Lägger man sedan till storfavoriten Schweiz, som bara har ett litet värde, så är det 7 givna spikar den här veckan och garderingarna kan spridas efter behag på de kvarvarande 6 matcherna.

 

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*