Stryktips v4: Oddsanalys

Den här veckan får vi klara oss utan både Premier League och jackpot på stryktipset. Kupongen innehåller 10 matcher från FA cupen och 3 matcher från Championship. Men de goda nyheterna är att cupspelet innebär gott om färger i oddsanalysen. Oddsen hämtas från Mobilebet, ett spelbolag på frammarsch som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 2500 kr i sportbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det är gott om färger i veckans oddsanalys, men bara 3 tecken där det är mer än 10 procentenheter skillnad mellan stryktpset och oddsen. Det är två lag som är kraftigt överspelade, Millwall och West Ham, samt ett lag som har ett stort värde, Wolverhampton. Dessutom är hemalagen överlag överspelade och det är dessutom 8 hemmalag som är överspelde mellan 5 och 10 procentenheter. Veckans mest överspelade lag är Millwall, men de är fortfarande klara favoriter enligt oddssättarna och värdet ligger mestadels på krysset så i deras fall lutar det mest åt att värdegardera genom 1x. West ham, som är näst mest övrspelade lag, är en helt annan femma, då de inte ens är favoriter enligt oddssättarna. I match 8 rekomenderar vi att spela mot West Ham och skriva in 1x på kupongen. Det största värdet, på Wolves, gör däremot vale enkelt, där ska tvåan spikas.

Bortsett från Wolverhampton är det svårt att hitta spikar den här veckan. Andravalet är Swansea, som är favoriter på bortaplan och där det finns visst värde. Men därefter om är alla stora favoriter överspelde och de knappa favoriterna har inte mycket värde att tala om. Liverpool söker revansch efter förlusten i ligan, men är ordenligt överspelade och ett garderingskryss är inte fel där.

 

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*