Stryktips v36: Oddsanalys

Det är landslagsuppehåll med 4 EM-kval matcher på veckans kupong. Tyvärr har dock Svenska Spel gjort ett dåligt val av matcher och 4 av de 9 matcher från League One de valde för att fylla ut kupongen har flyttats och kommer att lottas. Oddsen hämtas nu från Svenska Spel, som sedan början på året ryckt upp sig och nu erbjuder riktiga odds. Mer information om oddsanalysen och stryktipset hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

 

Vår gamla tabell får göra comeback, då de nya verktyg vi nvänder inte klarar alla de lottade matcherna. Vi redovisar en oddsanalys, men med 4 lottade matcher är veckans kupong självlart ospelbar. Det stora värdet finns i just de lottade matcherna. Ettorna i match 7 och 10 samt tvåorna i match 8 och 9 har fina värden i en rent matematisk lottning. Men det är risk att det kommer att förändras närmare spelstopp, då fler inser att de kommer att lottas. Den enda match som avgörs på plan med stor variation är match 13. Fleetwood är överspelade nästan 15 procentenheter på hemmaplan och ettan bör undvikas.

Veckans givna spikar är de ovan nämnda lottade matcherna. Ukraina är klara favoriter borta mot Litauen med fint värde och är även de spikvärda. England är ännu klarare favoriter och även om värdet är mindre ska ettan i match 1 kunna spikas.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*