Stryktips v34: Oddsanalys

För andra veckan på rad är det 14 miljoner jackpot på stryktipset. Veckans kupong innehåller endast 12 matcher där tipstecknen avgörs på planen och en match som lottas, då Hull – Bolton spelas redan på fredag. 5 matcher hämtas från Premier League, 6 från Championship och kupongens sista match är återigen från Allsvenskan. Oddsen hämtas från Redbet, från deras nya sportsbook. Just nu kan du få 1 månads gratis CMORE PREMIUM och 2 gratisspel om du öppnar konto på Redbet. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Veckans oddsanalys visar på stora värden den här veckan och det är främst lag som skrällt senaste veckan som fått för stort förtroende av styktipsspelarna. Veckans största väde är Fulham, där det finns 15 procentenheters värde att hämta för den som följer oddssättarnas värdering. Även Hull har 15 procentenheters värde i matchen som lottas, då 12 av de 16 bollarna som används är ettor medan endast 60 procent av stryktipsspelarna spelat på Hull. Även Southampton och Hammarby har över 10 procentenheters värde och tvåorna bör spelas i dessa matcher. När det gäller överspelade lag är det Ipswich som sticker ut mest med nästan 18 procentenheter, men även Huddersfield, Watford och AFC Eskilstuna bör undvikas,

Det är inte lätt att hitta spikar den här veckan men Man U får bli veckans bästa spik. De ör tunga favoriter hemma mot Leicester och även om de är något överspelade så är det försumbart. Veckans näst bästa spik blir sedan Hammarby, som enligt oddssättarna är det näst mest säkra tecknet efter Man U och där det dessutom finns ett fint värde.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*