Stryktips v33: Oddsanalys

Det är 14 miljoner jackpot på stryktipset när Premier Leagues andra omgång inleder kupongen vecka 33. De 6 första matcherna är från Premier League, de efterföljande 6 från Championship och kupongens sista match är tabelljumbon mot serieledarna i Allsvenskan. Oddsen hämtas från Redbet, från deras nya sportsbook. Just nu kan du få 1 månads gratis CMORE PREMIUM och 2 gratisspel om du öppnar konto på Redbet. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det är inga stora värden i oddsanalysen på de flesta matcherna. Den match som sticker ut är dock match 9, där både kupongens största värde och mest överspelade tecken återfinns. Oddssättarna säger att det ska bli en jämn match där Brentford är knappa favoriter, men stryktipsspelarna håller Ipswich som stora favoriter. Vi går på värdet där och skriver x2 på kupongen. Nottingham är är favoriter i match 10 enligt stryktipsspelarna, men oddssättarna har istället Middlesbrough som tämligen klara favoriter. Där är vi benägna att hålla med oddssättarna och spika tvåan.

Veckans klaraste spik är dock Malmö FF. Solklara serieledaren mot tabelljumbon som bara vunnit en match kan väl bara slut på ett sätt? När det dessutom finns ett värde på Malmö så finns det inget att tveka på, tvåan ska spikas. Andra bra spikförslag är Liverpool, Southampton och Fulham som samtliga spelar på hemmaplan, är klara favoriter och där det finns visst värde enligt oddsanalysen.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*