Stryktips v32: Oddsanalys

Premier League startar igen och är därmed tillbaka på stryktipskupongen. De 6 första matcherna på kupongen kommer från Premier League, de efterföljande 6 från Championship och kupongens sista match hämas från Allsvenskan. Oddsen hämtas från Redbet, från deras nya sportsbook. Just nu kan du få 1 månads gratis CMORE PREMIUM och 2 gratisspel om du öppnar konto på Redbet. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Till skillnad från förra veckan så är det mindre färger i veckans oddsanalys och det är egentligen bara två matcher som sticker ut. I match 1 finns det ett stort värde på favoriten Manchester City borta mot Brighton, där stryktipsspelarna vekrar tro på en skräll. I match 12 är det Fulham som har över 14 procentenheters värde borta mot Reading i en match är stryktipsspelarna ch oddssättarna är oense om vilket lag som är favoriter att vinna. Bortsett från dessa två matcher är det bara I match 6 och 8 det finns noterbara skillnader där hemmalagen är överspelade mer än 5 procentenheter i båda matcherna.

Veckans klaraste spik blir Manchester City, som trots att de är stora favoriter har ett stort värde i oddsanalysen. Även Chelsea är stora favoriter hemma mot Burnley och då de har ett litet värde i oddsanalysen tvekar vi inte att spika dem. Tredje bästa spiken i våra ögon är sedan Southampton, som är faovriter hemma mot Swansea och har ett visst värde. Slutligen kan vi inte bortse från Fulham och det stora värdet i oddsanalyen och om det inte ändras kommer vi att spika tvåan där. Lagen att se upp med är de som nämndes ovan i match 6 och 8, West Bromwich och Derby. Lagen är favriter, men inga klara sådana och när de båda är överspelade är vi inne på att spela mot dem och skriva in x2.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*