Stryktips v31: Oddsanalys

Championship gör comeback på stryktipset oh därmed avgörs hela kupongen återigen på lördag utan hängmatcher på söndag. Kupongen startar med 2 matcher från Allsvenskan, 4 från Superettan och sedan 7 matcher från CHampionships första omgång. Oddsen hämtas från Redbet, från deras nya sportsbook. Just nu kan du få 1 månads gratis CMORE PREMIUM och 2 gratisspel om du öppnar konto på Redbet. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Vi var tvungna att kontrollera datumet i kalendern för att se att det inte var slutet av December, för veckans oddsanalys lyser upp som en julgran. Inte minre än 6 matcher är överspelade mer än 10 procentenheter på stryktipset enligt oddsanalysen och värst i klassen är Aston Villa, som är överspelade nästan 19 procentenheter och där blir det nästan automatiskt att spela mot dem och skriva x2 på kupongen. Även Fulham och Sheffield U är Championshiplag som fått alldeles för stort förtroende på hemmaplan och då värdet är jämnt fördelat på krysset och tvåan i båda matcherna lutar vi mot att de får samma behandling som match 13. När det gäller de svenska matcherna som är överspelade blir det lite svårare. I fallet Helsingborg vill vi nog inte undvika tvåan helt mot ett formsvagt Norrby, utan tittar mer på att värdegarde för en skräll. Örebro och Frej är inte solklara kandidater att spela mot, men de har helt klart spelats för hårt på stryktipset och värdet ligger på att spela mot dem.

Att hitta spikar den här veckan blir ingen lätt uppgift. Enligt oddssättarna har inget lag 50% sannolikhet, eller mer, att vinna matchen och enda riktigt favoriten där det finns värde är GAIS. Men i fallet GAIS är de varken klar favorit eller stort värde enligt analysen, men i brist på annat blir det veckan spik.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*