Stryktips v30: Oddsanalys

Det är ingen jackpot den här veckan, men vi får i alla fall en kupong med enbart matcher från de två högsta serierna i Sverige. Det bjuds på 6 matcher från Allsvenskan och 7 från Superettan. Då ligaspelet i England tagit ett uppehåll så blir det även en paus i våra speltips och det blir därför återigen endast en oddsanalys av veckan kupong. Oddsen hämtas från Redbet, från deras nya sportsbook. Just nu kan du få 1 månads gratis CMORE PREMIUM och 2 gratisspel om du öppnar konto på Redbet. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det är en match som sticker ut när det gäller värde den här veckan, match 12. Falkenberg är överspelade nästan 12 procentenheter på stryktipset enligt oddsanalysen och det ger i sin tur Varberg ett värde på över 12 procentenheter. Med ett sådant värde så måste tvåan med på kupongen och sedan blir det smaksak om man vill spika, gardera med krysset eller ta med ettan trots att den är överspelad. AIK är överspelade runt 6 procentenheter i matchen mot Kalmar och om vilar spelare inför returmötet mot Braga i Europa League kvalet så finns det nog skäl att vara försiktig där och i alla fall ta med ett kryss på kupongen. Gefle har ett visst värde i match 6, där stryktipsspelarna har en annan favorit än oddssättarna i vad som spås bli en jämn match.

Veckans mest klara spik blir Malmö, som vill ha revansch efter europakvalet och är klar favorit på bortaplan mot Sundsvall men dessutom har ett visst värde. Dalkurd och Öster är två andra bra val, som båda är klara favoriter på hemmaplan och har ett visst värde enligt oddsanalysen.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*