Stryktips v3: Oddsanalys

Det är återigen jackpot på stryktipset och cirka 10 miljoner i potten. För att vara med och dela på pengarna så är det 7 matcher från Premier League och 6 från Championship som ska tippas. Precis som förra veckan finns det ett orosmoment då transferfönstret är öppet och det finns risk att lag tappar nyckelspelare. Så stryktipset bör inte lämnas in förrän man inhämtat senaste informationen på lördag. Oddsen hämtas från Mobilebet, ett spelbolag på frammarsch som vi rekommenderar alla att ha i sin spelportfölj. Just nu kan du hämta 2500 kr i sportbonus. Mer om oddsanalysen och hur informationen presenteras hittar du i vår spelskola, ihop med en rad andra informativa artiklar.

Det är gott om färger i veckans oddsanalys och inte mindre än 5 lag är överspelade mer än 10 procentenheter på stryktipset. Samtliga 5 lag spelar på hemmaplan och har fått alldeles fär stort förtroende från stryktipsspelarna. Värst i klassen är Leeds, som är överspelade nästan 20 procentenheter, och där finns det inget att välja på utan det är bara att spela mot dem och skriva x2 på rad 9. De övriga fyra lagen, Everton, Leicester, West Ham och Norwich är samtliga överspelade strax över 10 procentenheter. Everton, Leicester och West Ham ligger nära till att få samma behandling som Leeds och bli spelade emot. När det gäller Norwich så bedömmer oddssättarna att det är precis jämnt mellan dem och Sheffield U och där lutar vi istället åt att spika tvåan.

I övrigt finns det tre klara spikkandidater den här veckan, Manchester City, Arsenal och Manchester United. Man City och Arsenal spelar båda på hemmaplan, är klara favoriter och det finns dessutom visst värde. Det går inte att hitta bättre spikar än så. Manchester U är även de klara favoriter och har ett visst värde, men de har en me lurig match på bortaplan mot ett hemastarkt Burnley.

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*